Builds
Image default
Dienstverlening

De beste padoek gevelbekleding voor uw gevel? Zoek niet verder

Hoe goed bent u bekend met padoek gevelbekleding? Of u nu een particulier bent of een bedrijf, bij parketvloerproducent Q-Floor vindt u altijd de beste padoek gevelbekleding, parketvloeren en eiken fineer plinten voor de houten vloer. Padoek is een van oorsprong Afrikaanse houtsoort (er zijn onder meer ook Indische varianten) van de boom die wel 30 meter hoog kan worden. Kenmerkend aan de schors is afscheiding van een felle rode stof. Padoekhout heeft een zeer fraaie en felle oranjerode kleur. Deze wordt wel koraalrood genoemd. Padoek is een bijzonder stabiele houtsoort, geschikt voor goede padoek gevelbekleding en parketvloeren. De parketvloerproducent produceert, levert en legt niet alleen de beste parketvloeren, maar specialiseert zich dus ook op het gebied van gevels. Mocht padoek niet het houttype zijn dat het beste aansluit bij uw wensen? U hebt tal van andere opties.

De meerwaarde van padoek gevelbekleding

De padoek gevelbekleding van bovenstaande parketvloerproducent valt in de categorie FAS. Dit staat voor “First and Second’. Dit houdt in dat de gevelbekleding en parketvloeren voor de houten vloer gemaakt zijn van de beste planken uit de padoekboom. Het padoek van de specialist valt in duurzaamheidsklasse 1 – de hoogste klasse. Hiermee haalt u de hoogste mate van kwaliteit en duurzaamheid in huis. Padoek gevelbekleding zorgt voor een rijke en frisse huiselijke uitstraling. Desgewenst kan de parketvloerproducent de beste padoek- of eiken vloer bij u komen leggen. Hiermee tilt u in een handomdraai uw interieur naar een hoger niveau. Padoek heeft een fel oranjerode kleur die na verloop van tijd op fraaie wijze vergrijst.

Het beste parket en meer

Q-Floor staat bekend als betrouwbare parketvloerproducent en leverancier van de fraaiste padoek gevelbekleding. Of het nu gevelbekleding of een parketvloer is waarnaar u op zoek bent, u kunt altijd makkelijk en snel terecht. Het bedrijf is producent en leverancier ineen en hanteert de scherpste prijzen. De padoek gevelbekleding en unieke parketvloeren zijn te verkrijgen in tal van modellen en afmetingen. Ook voor andere houtsoorten kunt u er terecht.