Builds
Image default
Dienstverlening

Een goede brandveiligheid in scholen in Antwerpen kan levens redden

Wanneer er brand uitbreekt, kan dat jammer genoeg enorme gevolgen hebben. Zo is binnen de kortste keren alles opgebrand. Door snel te handelen kunnen niet alleen allerlei spullen, maar zelfs mensenlevens worden gered. Het is daarom van groot belang dat iedereen weet wat hij moet doen. Fire Security uit Hoogstraten kan daarbij helpen. Als expert in brandveiligheid kunnen zij mensen in scholen in Antwerpen opleiden, zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en wat ze moeten doen. Hun demonstraties kunnen op locatie worden gevolgd. Bovendien kiest u zelf wanneer u de simulatie stopzet.

Laat uw infrastructuur volledig inspecteren

Het is uiteraard belangrijk dat iedereen weet wat hij of zij moet doen wanneer er zich een brand voordoet, maar dat is niet het enige. Om goed te kunnen handelen is er uiteraard ook het nodige materiaal nodig. Denk daarbij aan brandalarmen, brandblussers, blusschuim et cetera. Ook voor deze zaken kunt u rekenen op Fire Security uit Hoogstraten. Zij komen langs in uw school om een grondige inspectie uit te voeren. Ze voeren controles uit op alle aanwezig apparaten en herstellen of vervangen deze wanneer nodig. Ook wanneer er bepaalde belangrijke zaken ontbreken, kunt u deze bij hen bestellen. Ze hebben uitgebreid gamma met onder meer:

  • Diverse typen afsluiters en leidingsystemen
  • Verschillende soorten slang oprolsystemen
  • Allerlei brandweerslangen, watervoerende en schuimvormende armaturen
  • Opbergkasten voor brandweerslangen, blushaspels, blusapparaten en schuimarmaturen

Geniet van een veilige school dankzij dit bedrijf

Deze specialist in brandveiligheid in scholen in Antwerpen zorgt ervoor dat uw school zo goed mogelijk is voorbereid voor een mogelijke brand. Wenst u hun experts in te schakelen? Aarzel dan niet om hen te contacteren en zij zullen zo snel mogelijk bij uw school langskomen. U vindt de gegevens op de website van deze expert met jarenlange ervaring. Zit u met vragen, bijvoorbeeld over hun simulaties? Ook in dat geval kunt u contact met hen opnemen!