Builds
Image default
Dienstverlening

Elektronisch uw archiefbeheer verzorgen

Een bedrijf, overheidsinstantie of organisatie heeft vaak nog een hoop papieren uit het verleden liggen. Met de digitalisering vandaag de dag, is het natuurlijk ook handig om dat hele archief digitaal te hebben. Gelukkig kan het bedrijf Dépot d’Histoires u helpen met uw archiefbeheer. Zij zijn professionele archiefbeheerders die u graag bijstaan in het ordenen, opruimen en digitaliseren van uw archief. U kunt ten alle tijden rekenen op hun expertise om elektronisch te archiveren.

Archief professioneel digitaliseren

Dit bedrijf brengt eerst orde in de chaos, alleen met orde kunnen ze verder gaan met elektronisch archiveren. Daarom starten ze eerst met het opruimen van uw archief of ze stellen een inventaris op als het archief er nog niet is. Deze firma werkt voor hun digitale archiefbeheer samen met de partner Archive-IT. Zij zorgen ervoor dat alle data automatisch opslaat en hebben een platform waar u als gebruiker zelf op kunt om data te bekijken. Dépot d’Histoires beperkt zich echter niet tot het digitaliseren van uw archief. Zij geven u ook het gepaste advies of leiden uw personeel op zodat zij aan de slag kunnen met het elektronisch archiveren en weten hoe het werkt. Verder doen ze naast het beheer van uw archief ook onderzoek naar bedrijfsgeschiedenis en dergelijke. Ook maken zij een beleidsplan voor kerken en instanties. U kunt dus voor alle soorten problemen met uw archieven bij hen terecht voor professionele hulp en begeleiding.

Contacteer deze firma voor meer informatie

Wilt u dat dit bedrijf helpt met het digitaliseren van uw archief en ook met het bijhorende archiefbeheer? Neem dan contact met hen op. Dat kan via hun contactformulier of door langs te komen in hun bedrijf in de buurt van Maasmechelen. Hun medewerkers helpen u met veel plezier verder en luisteren naar al uw vragen. Zij helpen u daarna zo snel mogelijk verder.