Builds
Image default
Eten en drinken

Een leverancier van bio-eieren in de regio Antwerpen

Deze leverancier van eieren in de regio Antwerpen levert naast gewone scharreleieren, ook bio-eieren. Bij De Noordwateringshoeve in Wuustwezel geniet je elke dag van verse en gezonde eieren, want de bio-eieren zijn meer vol van smaak dan de scharreleieren. Daarnaast is het kopen van bio-eieren ook beter voor de planeet en voor de kippen zelf.

Optimale kwaliteit en versheid van bio-eieren

Waarom zou je voor bio-eieren moeten kiezen? Dat is een zeer goede vraag. De kippen krijgen namelijk de ruimte en kunnen naar buiten. Ze kunnen bijvoorbeeld een stofbad nemen en hebben hierdoor afleiding, zodat ze elkaar niet gaan pikken. Wil je graag meer op het milieu letten? Dan zit je bij deze leverancier in eieren in Antwerpen wel goed. Zij zorgen namelijk voor betere omstandigheden voor hun kippen, waardoor ze mee nadenken op vlak van milieu. Natuurlijk zijn hun scharrel of vrije uitloop niet per se veel slechter, want op sommige vlakken scoren ze wat beter en op andere punten wat slechter dan biologisch eieren. Op dit familiebedrijf verzorgen ze de productie, de verpakking én de distributie van de eieren. Zo geniet je hier van een optimale kwaliteit en versheid. Zo mag je rekenen op een perfecte kwaliteit en versheid van deze leverancier in eieren in de regio Antwerpen. Als de bio-eieren gisteren werd gelegd, zijn deze vandaag al verkrijgbaar! Ontdek hun manier van werken en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Kom eens langs

Ben je helemaal overtuigd om bio-eieren te kopen? Dat kan je doen bij De Noordwateringshoeve in Wuustwezel. Zij hebben namelijk de perfecte eieren en zijn van begin tot eind betrokken bij het proces. Hierbij krijg je ook een groot aanbod van verschillende verpakkingen. Zo kan je precies kiezen welke hoeveelheid je wilt aankopen. De eieren zijn verkrijgbaar per zes of per tien of per 180 of 360! Neem vandaag nog contact op met dit familiebedrijf of ga eens langs!

https://noordwateringshoeve.be/verse-eieren/