Builds
Image default
Gezondheid

Een groepsles bij deze sportkine in Gent

In groep sporten is toch veel leuker dan alleen? Je moedigt elkaar aan en bereikt zo hogere doelen. Bij praktijk Len Vande Lanotte kan je kinesessies in groep volgen. Deze sportkine in Gent wil ervoor zorgen dat iedereen elkaar naar een hoger niveau tilt. Het wilt niet zeggen dat je geen persoonlijke begeleiding meer zult krijgen als je kiest voor een groepsles. Ze kinesisten van deze praktijk zorgen er namelijk voor dat iedereen zich thuis voelt en zich honderd percent durft te geven.

Wat kan je verwachten van een groepsles?

Als je een groeples volgt bij deze sportkine in Gent, zal je werken aan je algemene fysieke gezondheid. Dit doen je door bepaalde bewegingspatronen te gebruiken die de kinesisten van deze praktijk je aanleren. Je leert op een verantwoorde manier bewegen om blessures te vermijden. Deze lessen zijn dan ook perfect toegankelijk voor mensen met een blessure of mensen die terug aan het opbouwen zijn. De groep moedigt je aan om je grenzen te verleggen en de kracht in jezelf terug te vinden. De oefeningen die je krijgt bij deze sportkine in Gent komen uit verschillende sportdisciplines, denk bijvoorbeeld aan dansen of bepaalde gevechtssporten. Het voordeel van deze verschillende soorten oefeningen is dat je je hele lichaam traint.

Ontdek de voordelen van sporten in groep

Kijk je er al naar uit om aangemoedigd te worden door een hele groep en zo je grenzen te verleggen naar nieuwe sportprestaties? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij een groepsles van deze sportkine in Gent. Zij werken zeer persoonlijk en gericht op jouw doelen en wensen, ook in groep. Wil je toch liever alleen aan de slag gaan? Dan kan je uiteraard ook kiezen voor een privéles. Tijdens deze les ligt de volledige focus op jou en kan je nog duidelijker werken naar bepaalde doelen.

https://www.lenvandelanotte.be/