Builds
Gezondheid

Ongewenste zwangerschap

Bent u er onlangs achter gekomen dat u zwanger bent, terwijl dit niet de bedoeling was? Dan is abortus een optie. Deze keuze is meestal niet eenvoudig te maken, maar soms wel de beste oplossing bij een ongewenste zwangerschap. Abortuskliniek Bloemenhove staat u bij tijdens deze emotionele periode. Sinds 1971 kunnen vrouwen terecht in de kliniek voor het afbreken van een zwangerschap, maar ook voor de nodige steun en advies. 

Beahuis en Bloemenhove kliniek

Abortuskliniek Bloemenhove is gelegen nabij Haarlem, in een rustige omgeving waar u zich op uw gemak zult voelen. Alle medewerkers in de kliniek zijn vrouwen, wat voor veel mensen een prettig idee is. In onze kliniek hoeft u niet bang te zijn voor vooroordelen. Ons team is respectvol en heeft begrip voor uw situatie. U kunt bij ons terecht voor het afbreken van uw zwangerschap in zowel het eerste als tweede trimester. Er worden verschillende methodes gebruikt voor het afbreken van een zwangerschap.

Abortuspil 

Bij een zwangerschap tot ongeveer twee maanden kan gebruik worden gemaakt van de abortus pil. Deze pil neemt u in bij ons in de kliniek en daarnaast krijgt u ook medicatie mee naar huis. Als uw zwangerschap verder gevorderd is, wordt gebruik gemaakt van andere methoden. In elk geval kunt u altijd dezelfde dag weer naar huis. Voor meer informatie over abortusmethoden kunt u terecht op onze website. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen en staan klaar met advies en steun.

Voor meer info : http://www.bloemenhove.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom de keuze voor de e-sigaret

Voedingssupplementen groothandel

Duizeligheid door stress oplossen met de Hulp van Nick de Waard coaching