Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste ballonvaart van Oost-Vlaanderen vindt u hier

Bent u op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Dan is een ballonvaart in Oost-Vlaanderen gegarandeerd iets voor u. Kies voor ballonvaarten van Madou en u kiest een bedrijf dat ruim 43 ervaring heeft in het aanbieden van deze vluchten. Hier maakt u gebruik van de beste service, betaalt u de scherpste tarieven en kunt u onder meer ook kiezen voor een unieke en gezellige ochtend ballonvaart. De ballonvaart in Oost-Vlaanderen en elders in België wordt aangeboden voor zowel bedrijven als particulieren. Kies voor een traditionele vlucht of een vlucht ter ere van een speciale gelegenheid. Maak bijvoorbeeld gebruik van het VIP-pakket. Reserveert u met een grote groep mensen? Door meerdere luchtballonnen tegelijk in te zetten, kan aan liefst 120 man “onderdak” geboden worden. Elke ballonmand is van een handige instapdeur, geschikt voor mindervaliden, voorzien. Haal het meest uit uw ochtend ballonvaart.

Vaste waarde in de ballonwereld

De specialist heeft ruim 40 jaar ervaring in het aanbieden van de fraaiste ballonvluchten. Uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen wordt een onvergetelijke ervaring. Liever een vaart langs de kust of elders in het land? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Geniet van het prachtige ochtendgloren met de ochtend ballonvaart. Er zijn slechts enkele verboden zones (volgens het luchtvaartreglement) van vluchten uitgezonderd. De kostprijs van een ballonvaart is onder meer afhankelijk van de geografische plaats van de vlucht. Kiest u voor een vlucht met een grote groep? Dan kunt u meestal gebruik maken van groepskorting. Boek uw ballonvaart in de ochtend nu.

Prachtige luchtballonnen vloot

Bij Madou vindt u een vloot van meer dan tien warmeluchtballonnen. Deze bieden toegang tot grote gezelschappen. Uw ochtend ballonvaart bij deze specialist is een recept voor succes. Wilt u een ballonvaart door Oost-Vlaanderen cadeau doen? Het is een prachtig (relatie)geschenk voor jong en oud. Een ballonvaart is ideaal voor een verjaardag, als familie-uitje, maar ook heel romantisch voor een verloving of bruiloft. U wordt van a tot z professional begeleid. U ontvangt bovendien een ballondoop, balloncertificaat en verrassingspakket.