Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

Het is echt de moeite waard om een taiko workshop te volgen

Als u op zoek bent naar een unieke hobby, dan is een taiko workshop zeker iets voor u. Deze traditionele Japanse sport en kunstvorm is namelijk echt een heuse belevenis. In een groep drumt u op authentieke taiko-drums en zo creëert u ware kunst. Het beste is dat u hiervoor niet naar Japan hoeft. U kunt gewoon hier in België, in Mortsel of in Kessel-Lo, taiko-lessen volgen. Araumi Daiko is een vereniging opgericht door Grete Moortgat. Zij kreeg de passie voor taiko in Japan zelf en besloot toen om deze kunstvorm naar België over te brengen. Al 23 jaar leert zij fanatiekelingen om taiko te drummen zoals een echte meester.

Taiko is een heuse ervaring

Taiko is meer dan enkel een beetje drummen. Het is een echte kunst, die enorm veel levensvreugde en energie uitdraagt. Het is onmogelijk om u te vervelen tijdens het bekijken of uitvoeren van taiko. Daarom is het ook zo’n aanrader om een taiko workshop te volgen. U kunt wekelijks of om de week een taiko-les volgen. U heeft de keuze tussen verschillende niveaus. Er is ook de mogelijkheid om eerst een introductieles te volgen, om erachter te komen of taiko iets voor u is. Deze introductieles kost slechts 10 euro, dus u heeft niets te verliezen. Bent u op zoek naar een originele teambuildingactiviteit voor uw bedrijf? Dan kunt u een heuse taiko bootcamp volgen. Tijdens zo’n bootcamp leren jullie als groep om samen de trommels te bespelen, in dezelfde maat, om zo een mooi eindresultaat te bekomen.

Lees alle informatie

Wilt u graag meer te weten komen over taiko drums? U vindt alle informatie op de website van deze academie. Schrijf u zeker in voor een taiko workshop naar keuze. Wilt u liever een taiko performance aanschouwen in plaats van het zelf uit te voeren? Bekijk dan de agenda op hun website om te weten te komen waar u deze taiko groepen kunt aanschouwen.