Builds
Image default
Winkelen

Dames, haast jullie naar deze kledingwinkel in Mechelen!

Droom je van een gezellige avond met je vriendinnen, waarin je kan shoppen terwijl je geniet van een hapje en een drankje? Dan kan je best eens langsgaan bij Stella Shop! In deze kledingwinkel voor dames in Mechelen kan je van woensdag tot en met zondag terecht tijdens de normale openingsuren om te shoppen en je nieuwe lange blazer te kopen. Maar ze bieden ook een unieke ‘bubble night’-ervaring. Deze unieke ervaring is er voor elke groep vriendinnen die houdt van shoppen en de gezelligheid van een hapje en een drankje. Herken jij jouw vriendengroep hierin? Lees dan gauw verder!

Wat kan je verwachten van de ‘bubble night’?

De ‘bubble night’ combineert een fijne shoppingervaring met een gezellige avond met een drankje en een hapje. Je krijgt de kans om samen met minstens vijf vriendinnen te shoppen in deze kledingwinkel voor dames in Mechelen na de openingsuren. Bovendien geniet je de hele avond van persoonlijk stijladvies door de medewerkers van Stella Shop en krijg je als organisatrice ook nog eens korting als je bijvoorbeeld een lange blazer, jurkje of een volledige winkeltas wilt kopen. Deze korting is gelijk aan 10% van het bedrag dat je vriendinnen hebben besteed. Als je dus je grootste shoppingqueens meeneemt, kan er wel eens een mooie korting voor jou inzitten.

Schrijf je in voor deze ervaring

Wil je graag eens een uniek shopavond ervaren met je best vriendinnen? Dan kan je je via het contactformulier inschrijven bij deze kledingwinkel voor dames in Mechelen. Zij nemen daarna zo snel mogelijk weer contact met je op om te kijken welke avond je kan langskomen of je nieuwe lange blazer of rokje te kopen met een glaasje bubbels en een heerlijk hapje in je hand. Verzamel al je beste vriendinnen en beleef snel de beste shopervaring van je leven!

https://www.stella-shop.be/