Builds
Image default
Winkelen

Deze schoenen mogen niet missen in jouw kast!

Vrouwen zijn gek op schoenen. Bij mijn vriendin passen ze zelfs niet meer in haar kast, zoveel heeft ze er. Maar, wij mannen vinden een nieuw paar schoenen aanschaffen ook echt geen straf. Toch vind ik het soms lastig om te bedenken welke schoenen ik nog nodig hebben en echt iets toevoegen aan mijn kledingkast. Aangezien wij mannen het iets belangrijker vinden dan vrouwen dat onze schoenen meer zijn dan alleen maar mooi, heb ik hier een blog over geschreven. Ik heb voor jullie op een rijtje gezet welke schoenen je sowieso in je kast zou moeten hebben en waarom ze echt een aanvulling zijn op je collectie.

Sneakers van Arkk

Een goed paar sneakers heeft elke man denk ik al in zijn kast staan. Dit is wat mij betreft dan ook het belangrijkste paar schoenen en de nummer 1 van welke je MOET hebben. Sneakers zijn namelijk prima voor het dagelijks leven. Boodschappen doen, naar school en naar de kroeg; voor al deze gelegenheden zit je met sneakers helemaal goed. Standaard merken zoals Nike of Puma hebben naast sportschoenen ook talloze casual modelletjes. Maar een merk waar ik laatst achter ben gekomen, ARKK, heeft ook wel hele vette schoenen. De moeite waard om even op te googlen dus!

Sportschoenen

Ook sportschoenen mogen niet missen in je kast. Tenzij je echt geen sporter bent, maar dit kan ik mij bij de meeste mannen niet voorstellen. Ook raad ik je echt af om op je gewone sneakers te gaan sporten. Sportschoenen hebben een veel betere zool wat zorgt voor meer demping. Je lichaam zal je dus bedanken als je een goed paar sportschoenen aanschaft. Daarnaast zijn ze in veel sportscholen of andere binnen sportzalen niet blij als je met je vieze, natte buitenschoenen bij ze binnen komt. En je wil deze mensen neem ik aan wel te vriend houden toch?

Nette schoenen van Arkk

Tot slot is een paar nette schoenen fijn om te hebben. Misschien, als je geen kantoorbaan hebt, denk je dat je dit niet nodig hebt. Maar geloof mij; eens in de zoveel tijd ben ik blij dat ik een paar nette herenschoenen heb aangeschaft. Laatst had ik bijvoorbeeld een cocktailfeest waarbij werd gevraagd om in een nette outfit te komen. Dus ik had mijn mooie donkerblauwe pak aangetrokken en mijn haar netjes gedaan. Net voordat ik de deur uit wilde lopen keek ik nog één keer in de spiegel. En ja hoor, ik had per ongeluk mijn sneakers aangedaan. Automatisme, denk ik, maar het zag er niet uit! Ik was toen dus heel gelukkig dat ik nog even snel mijn nette schoenen uit de kast kon trekken.

Voor meer info : https://www.vanarendonk.be/heren/arkk-herenschoenen/