Builds
Image default
Aanbiedingen

Assistent-filiaalmanager

Filiaalmanager en store manager voor brussel

Je hebt nu een eerste ervaring in het aansturen van een team weekendwerk is geen kwestie voor jou je kan je flexibel opstellen qua uren aanbod wij hebben een open en eerlijke bedrijfscultuur met aandacht voor mensen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Bij ons krijgt allen de kans om door te schieten en zichzelf voorts te ontwikkelen. inherent verantwoordelijkheid creativiteit en teamspirit hoor daarbij. ruim 80 % van de medewerkers vindt een goede anatomie om voor te werken. Een veel goede beweegredenen om bij ons te werken? goede werksfeer : een goede collegiale sfeer is kritiek en maken het werk aangenaam. teamgeest : werken doe je niet alleen. door hevig gezamenlijk te werken wordt de beste effecten geboekt. afwisselende baan : door de verscheidenheid aan voorwerpen en de vele mensen die je ontmoet is iedere werkdag bij ons weer anders. dat houdt het werk interessant!

Verantwoordelijkheid : wij wensen dat medewerkers inherent begin vertonen en hun verantwoordelijkheid nemen. dicht bij de mensen : onze zaak is er voor iedereen. contact met klanten maken het werk persoonlijker.

Goede arbeidsvoorwaarden : bij ons kan je schatten op een goed gage en uitstekende completeren arbeidsvoorwaarden. volop carrièrekansen : er zijn doorgroeimogelijkheden voor hen die zich laten zien.

Veel opleidingsmogelijkheden : allen krijgt een conditionering waarin alle facetten van het werk aan de orde komen. een volledig functie van 36uur in een aangename sfeer. opleidingen jouw profiel voor onze zaak te brussel zijn we op zoek naar een hulp filiaalmanager en filiaalmanager. je staat deze profilen bij op kapitalistisch en administratief vlak.

Je bent bovenal aanwezig op de winkelvloer je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te prikken en je zorg mee voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. daarnaast geef je dagelijkse operationele aanvoeren aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. commerciële contracten met aankoopcentrales marchanderen ( referenties, tariefcharter, promotionele acties,. . . ), het begroting van commerciële acties navolgen, internationale verkoopnetwerken of distributiekanalen superviseren ( filialen, commerciële agentschappen,. . . ), de actie van het verkoopteam catalogiseren, navolgen en technisch ondersteunen, een klanten- of prospectenbestand uitwerken, responderen op aanbestedingen commerciële voorslaan uitwerken de prestatievoorwaarden met de consument in een contract vastkluisteren, de strategische verkoopdoelstellingen van de autopsie inschatten, marktinformatie ruilen met het verkoopteam en gevarixeberde kerkdiensten, acties tenuitvoerleggen ter vat van het personeelsbeheer ( aanwerving, conditionering,. . . ), een marktgebied navolgen : europees, een marktgebied navolgen : regionaal, locaties voor winkels opsporen vastgoedcontracten marchanderen ( bouwvergunning,. . . ), een marktgebied navolgen : binnenlands, een marktgebied navolgen : wereldomvattend Geen specifieke studievereisten

vacatures

https://www.vindazo.be/vacatures/assistent-filiaalmanager.html