Builds
Image default
Aanbiedingen

auto verkopen voor export

auto verkopen voor export

surf snel naar www.opkoperwagens.be

 

Ieder jaar maken duizenden autobezitters de beslissing om hun auto voor export aan te bieden. Ben jij ook van plan om jouw auto in het buitenland aan te bieden, zodat je een nieuwe wagen kunt kopen? Lees dan meer over het voor export aanbieden van een wagen op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent. Een auto verkopen voor export: wanneer is het interessant?

 

De meeste mensen die hun auto in het buitenland willen verkopen, doen dit omdat hun wagen niet meer geschikt is voor de Nederlandse wegen of omdat er in Nederland geen markt (meer) is voor de betreffende wagen. Een goed voorbeeld van een auto die je in het buitenland kunt verkopen om deze redenen, is een zware auto met hoge maandelijkse lasten.

 

Deze auto heb je bijvoorbeeld aangeschaft voor de financiële crisis van 2008, maar is nu te duur geworden. Bied je jouw auto in het buitenland aan, waar nog wel markt is voor deze wagens, dan kun je hier in Nederland een goedkopere wagen aanschaffen.

 

Een andere reden om je wagen aan te bieden voor export, is omdat deze total loss verklaard is. Zijn de reparatiekosten van de auto hoger dan de waarde van de auto, dan is er sprake van een wagen die total loss is. Deze auto kun je in Nederland verkopen, maar dit kan ook in het buitenland. Omdat de reparatiekosten in het buitenland goedkoper zijn dan in Nederland, is de kans hier groter dat de wagen verkocht wordt om te laten repareren en weer in te gaan rijden.

 

Ik heb een auto die ik kwijt wil: is deze geschikt voor export? Veel auto’s kunnen geëxporteerd worden, maar dit is lang niet altijd mogelijk. Auto’s die na het jaar 2007 gebouwd zijn en een restitutie op het BPM bedrag kunnen bieden, zijn bijvoorbeeld aantrekkelijk om te exporteren. Verder zijn bepaalde wagens aantrekkelijk in bepaalde landen, zoals hybrides in Oost-Europese landen en Japanse auto’s in Afrika.

 

Je kunt altijd proberen je auto naar het buitenland te exporteren, maar dit is niet altijd aantrekkelijk. Wij kunnen je advies geven over het wel of niet exporteren van je auto, zodat je weet of dit een optie is. Een auto exporteren: hoe werkt dat? De beste manier om je auto te exporteren, is door deze aan een auto opkoper aan te bieden. Door jouw wagen voor een aantrekkelijke prijs aan ons te verkopen, hoef je zelf namelijk niet op zoek naar een opkoper in het buitenland en krijg je toch een goede prijs voor de wagen.

 

Kies je er wel voor om jouw auto zelf te verkopen in het buitenland, dan kost die meer tijd, energie en vaak ook geld. Buitenlandse opkopers weten dat je geen of nauwelijks verstand hebt van de prijzen op de markt en bieden je daarom vaak veel te weinig voor jouw aangeboden auto. Verkoop je jouw auto aan ons, dan heb je hier geen last van. Naar boven

https://www.opkoperwagens.be/auto-verkopen-voor-export