Builds
Image default
Bedrijven

Voor de beste waarde verkopen van een verhuurd huis in Nederland

In Nederland wordt er zeer actief gehandeld in verhuurde huizen. Zoals men in Nederland zegt: ‘Huur breekt geen koop’. Dit is iets wat ook in België gebeurt, maar in Nederland is het een zeer geliefde aangelegenheid om te verhandelen in beleggingspanden. Daarom is Nederland dan ook een puur land als het gaat om estate en verhuurd vastgoed. 

Zo zijn er in Nederland velen opkopers, maar sommige daarvan zijn echt goed voor het verkopen van een verhuurde woning. De beste waarde voor een verhuurd huis ontvangt u als de koper de juiste koper snel kan regelen. Hiermee bent u gegarandeerd van het beste bod, want beleggers zijn immers vaste partijen of mensen met een flinke beurs. En de meeste vastgoedbedrijven kennen elkaar en dus ook de beste koper.

Heeft u een verhuurd huis in Nederland? Verkoop het dan aan De Nationale Vastgoedportefeuille. Dit is Nederlands’ grootste opkopersnetwerk en mede gespecialiseerd in beleggingspanden of verhuurde woningen. Vraag hier de waarde van uw verhuurde huis aan en ontvang direct een vrijblijvend bod op uw woning. Deze dienst in immers gratis!

De Nationale Vastgoedportefeuille bestaat uit een samenwerkingsverband tussen vastgoedbedrijven. Via De Nationale Vastgoedportefeuille kunnen opkopers zich gratis aanmelden, al zal het wel even duren voordat de opkoper een woning aangeboden krijgt. Er zijn zeer veel opkopers actief zoals wij reeds aan u hebben uitgelegd. Daarnaast stuurt de De Nationale Vastgoedportefeuille enkel passende woningen, dus men werkt zeer discreet. Verhuurde huizen worden immers verkocht op basis van een stille verkoop. Hiermee voorkomt u dat uw huurwoning langdurig openbaar is te bekijken.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/waarde-woning-in-verhuurde-staat-bepalen/