Builds
Image default
Bedrijven

Een winterdienst in Oost-Vlaanderen met een gigantische zoutopslag

Als u op zoek bent naar een winterdienst in Oost-Vlaanderen met een gigantische opslag aan strooizout, zit u goed bij Winter Services. Dit bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ruimen van sneeuw en het strooien van zout bij hevige sneeuwval en vorst. Op die manier houden ze wegen, voetpaden, privéterreinen, bedrijfsterreinen en parkings veilig, om ongelukken te voorkomen door gladde omstandigheden.

Hou het veilig in de winter

U kunt deze winterdienst zowel inschakelen voor het komen bestrooien van een terrein in Oost-Vlaanderen, als het leveren van een zoutvoorraad. Op die manier heeft u steeds zelf strooizout bij de hand indien er plots zware sneeuwval of gladheid is in Oost-Vlaanderen. Zo kunt u bijvoorbeeld heel simpel uw oprit of het voetpad voor uw woning bestrooien, maar ook uw bedrijfsterrein om uw werknemers veilig te houden. Als we het hebben over de opslag van strooizout in Oost-Vlaanderen, is Winter Services dé specialist in de omgeving. Zij hebben zeer grote zoutvoorraden, verspreid over heel België. Op die manier zijn ze zelfs voorzien op de meest strenge winters en extreme weersomstandigheden, en zorgen ze ervoor dat de wegen steeds veilig zijn. Ze zijn steeds in staat om snel en doeltreffend te reageren bij gladheid en voorkomen op die manier heel wat ongelukken. Dit doen ze door constant het weerbericht in de gaten te houden, maar ook preventief te strooien. U kunt hen bovendien ook op aanvraag laten langskomen bij uw woning, in uw woonwijk, of bij uw werk. Op die manier zorgt u samen met deze winterdienst voor meer veiligheid op de weg in Oost-Vlaanderen tijdens de koude wintermaanden. Ze zijn 24/7 beschikbaar voor u tussen 1 november en 31 maart.

Contacteer hen

Sneeuw en vorst kunnen heel wat problemen met zich meebrengen, ook al kunt u er nog zo van genieten. Kies voor meer veiligheid en schakel de experten in van Winter Services om strooizout te voorzien in Oost-Vlaanderen. Neem contact met hen op via www.winterservices.be om alle mogelijkheden te ontdekken of om op voorhand een voorraad strooizout te bestellen.