Builds
Image default
Woningen

Je eigen huis laten bouwen door een projectontwikkelaar in Gent

Wie droomt er nu niet van om een eigen huis te laten bouwen? Wie weet is het voor jou weggelegd. Een flinke investering is uiteraard nodig, maar dan kun je wel een huis laten bouwen dat helemaal naar jouw wensen is. Rex Projects is een ervaren projectontwikkelaar in Gent. Je kunt de bouw van het huis met een gerust hart aan dit kantoor overlaten. Zij zorgen ervoor dat alles wordt geregeld. Uiteraard moet je wel een locatie hebben waar het huis moet komen. Ook kun je zelf een architect inschakelen die het huis gaat ontwerpen. Maar als je dat wilt kun je ook globale wensen doorgeven en het aanwijzen van de architect aan de projectontwikkelaar in regio Gent overlaten.

Hoe snel gaat de bouw van mijn droomhuis?

Voordat de eerste heipaal de grond in gaat moet er nog veel gebeuren. De tekeningen van de architect moeten worden goedgekeurd. Allereerst door jou als opdrachtgever natuurlijk, maar ook door de plaatselijke overheid. Daarna volgt nog een periode waarin bezwaar kan worden gemaakt. Als dat allemaal goed gaat, kan de bouw starten. Het is dn te hopen dat er een aannemer is gevonden die de klus wil gaan uitvoeren voor het bedrag dat je voor ogen had. Houd altijd rekening met vertraging in de bouw. Dit kan te maken hebben met weersomstandigheden, tekort aan materialen of ziekte van personeel.

Geniet van professionele begeleiding

Tijdens de bouw zorgt de projectontwikkelaar in Gent ervoor dat de bouw goed verloopt. Als de aannemer een probleem heeft dan wendt hij zich in eerste instantie tot de projectontwikkelaar. Als de aannemer op de één of andere manier in gebreke blijft dan wordt hij daar door de ontwikkelaar op aangesproken. Jij als uiteindelijke opdrachtgever hoeft je daar dus niet druk om te maken. Dat kan ook vaak niet, omdat bouwkundige kennis nodig is om te kunnen beoordelen of de bouw naar wens verloopt en voor het beoordelen van problemen. Wil je genieten van een vlotte bouw van uw woning? Schakel dan vandaag nog de specialisten van Rex Projects in!

https://www.rexprojects.be/