Builds
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen C-Air ballonvaren is gespecialiseerd in jouw ballonvaart in Oost-Vlaanderen. In dit Blogbericht gaan we alle opstijglocaties uitvoerig bespreken.

Ook al eens gedacht aan een ballonvaart in Oost-Vlaanderen, denk niet verder en neem even een kijkje op onze website. Oost-Vlaanderen is de thuisbasis van C-Air, meer bepaald Sint-Niklaas. Dit wordt ook wel de ballonstad bij uitstek genoemd.  

Van waar kan een ballonvaart in Oost-Vlaanderen dan zoal vertrekken?

Een ballonvlucht in deze regio kan je laten vertrekken vanuit Oudenaarde, Gent, Sint-Niklaas, Aalst. Hier hebben we tal van opstijglocaties, neem even een kijkje op onze website.

Ballonvaart Oudenaarde

Wat maakt een ballonvaart in Oudenaarde zo speciaal? Dit is een heel gemakkelijke vraag, Oudenaarde staat bekend  voor de Sint-Walburgakerk, het Koppenbergbos en uiteraard de prachtige Schelde.

Het vertrek van een ballonvaart in Oudenaarde hangt een beetje af van de windrichting de dag van de ballonvaart. Wij hebben uiteraard tal van opstijglocaties rond Oudenaarde zoals: Geraardsbergen, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem…

Wil je ook eens een ballonvaart ondernemen neem even een kijkje op onze website.

 

Ballonvaart Sint-Niklaas

Wie een ballonvaart in Sint-Niklaas zegt denkt direct aan het grootste marktplein van België. C-Air organiseert ballonvaarten vertrekkend vanop het grootste marktplein. Dit is uiteraard een unieke ervaring, die je niet wil missen. Sint-Niklaas is een stad die heel wat te bieden heeft, het wordt ook wel de stad van de Sint genoemd. Deze pracht stad is gelegen in het Waasland, dat op zijn beurt deel uitmaakt van het Zandig Vlaanderen.

Ook interesse om een ballonvaart in Sint-Niklaas te beleven? Neem dan even een kijkje op onze website.

Hoe lang duurt het ballonvaren nu eigenlijk?

Bij C-Air nemen wij uiteraard onze tijd om onze passagiers een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een ballonvaart bij ons duurt circa 1 uur, maar reken in totaal maar op een 4 tal uurtjes dat je zoet bent. Wij nemen uiteraard nog tijd om met onze passagiers nog een glaasje te drinken om de ochtend of avond in schoonheid af te sluiten.

 

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/