Builds
Image default
Aanbiedingen

De beste sites om spelletjes mee op te laden

De beste sites om spelletjes mee op te laden

Als je een echte gamer bent, of als je veel spelletjes speelt, weet je vast wel meer over geld besteden aan in-app aankopen. Dit kan je doen door vooraf te spelen een uitgebreide versie van het spel koopt, of door in het spel zelf op te laden als je het nodig hebt. Zo kan je denken aan het populaire spelletje Fortnite, waarin je tegen elkaar moet vechten om te overleven in een groep van 100 spelers. In dit spel moet je zogenaamde V-bucks hebben om aankopen te doen, en als je hier niet genoeg van hebt dan kan dat heel vervelend zijn. Daardoor biedt Fortnite meer opties aan, door ze bijvoorbeeld los in het spel aan te bieden waarbij je ze erbij moet kopen.

Welke spellen bieden in-app aankopen?

Bijna elk spel heeft een gratis versie en een betaalde versie. Bij de gratis versie is het vaak zo dat je tot een bepaald level kan spelen tot je moet betalen om meer te kunnen spelen, of je hebt meer geld, diamanten, etc. nodig om verder te komen, waardoor je deze extra bij moet kopen. League of Legends is ook zo’n spel, waarbij je ook tegen elkaar moet strijden met eigen poppetjes en variaties die zo uitgebreid lopen, dat je van goedkope naar dure kan met de gratis versie of de betaalde versie.

Hebben ‘oudere’ spellen dit ook?

Oudere spellen als GTA hebben ook de optie van een goedkope variant en een duurdere variant. Zo kan je een GTA kaart kopen om extra geld te krijgen en missies te voltooien om jezelf naar de top van criminaliteit te werken. Met de kaarten, ook wel Shark Cards genoemd, kan je betere en snellere auto’s kopen, of wapens die je nog beter kan gebruiken dan andere, goedkopere wapens. Genoeg opties dus als je een Shark Card aanschaft, en zeker een fantastisch cadeau voor iemand die helemaal weg is van GTA!