Builds
Aanbiedingen

De hulp van een achteruitrijcamera

 

Wanneer je op vakantie gaat, dan heb je natuurlijk geen zin in enkele moeilijkheden. Wanneer je net de camping op rijdt, dan heb je geen zin om direct te beginnen met het invullen van een schadeformulier. Ieder persoon die een caravan of een camper heeft, weet dat je niet goed kan zien wat er achter je voertuig gebeurt. Het is voor een chauffeur daarom ook heel belangrijk dat de omgeving goed in de gaten wordt gehouden. Echter zeker weten dat er niets of niemand in de dode hoek is kan bijna niet.

Er is voor deze gecompliceerde situatie wel een goede oplossing: Achteruitrijcameras camper of caravan het kan allemaal. Met achteruitrij cameras kun je ook de dode hoek van de auto zien. Dit maakt het autorijden erg makkelijk en je krijgt meer zekerheid over wat er om de auto heen gebeurd. Met een achteruitrijcamera kun je dus veel geruster in je stoel zitten en gaat er veel minder snel iets verkeerd.

Er is veel keuze als je een achteruitrijcamera wilt kopen. Er zijn camera’s die dichtbij de auto kunnen kijken, maar er zijn ook camera’s die heel ver achter de auto kunnen kijken. Camera’s die alleen dichtbij de auto kunnen zijn vaak goedkoper. In de camera’s die ver kunnen kijken heb je twee soorten. Je hebt een zogenoemde dubbele camera dus een achteruitrijcamera met twee lenzen. Een van deze lenzen is dan voor dichtbij en een van de lenzen voor ver weg. En er is een camera die zo is gemaakt dat je tegelijk dichtbij en ver weg kunt kijken. Het voordeel van de laatstgenoemde is dat je niet tussen de beelden hoeft te switchen als je van dichtbij naar ver weg wilt of andersom. Verder kunnen sommige camera’s ook ’s nachts goed zicht leveren. Hierin heb je twee soorten.

 

Voor meer info : http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl