Builds
Image default
Aanbiedingen

Je auto gratis verkopen via auto-verkopen-belgie.com

auto opkopers antwerpen

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Wilt u uw auto gratis verkopen? U kunt dit evenement eenvoudig online regelen via auto-verkopen-belgie.com. Je hoeft je geen zorgen te maken over obstakels. Niets klopt niet. U kunt uw wagen volledig gratis verkopen via auto-verkopen-belgie.com.

Benieuwd naar deze methode?

Wil je weten waarom je je auto naar de ogen van potentiële kopers wilt trekken in plaats van auto-verkopen-belgie.comte gebruiken om je veel te laten verliezen op andere websites? Dit is makkelijk uit te leggen. Bij auto-verkopen-belgie.comworden de kosten gedragen door professionele kopers in ons uitgebreide netwerk. Elke wagen geregistreerd bij auto-verkopen-belgie.comwordt in een beveiligde veiling geplaatst.Alleen geautoriseerde autokopers, autodealers en garages kunnen bieden op voertuigen. Ze betalen voor elke transactie of betalen voor deelname aan de veiling op maandelijkse basis. Op deze manier wordt de werking van auto-verkopen-belgie.comgegarandeerd en gratis voor particulieren die hun auto willen verkopen. Geïnteresseerde autodealers kunnen op elk moment contact opnemen met auto-verkopen-belgie.comom deel te nemen aan online veilingen. Wanneer u een auto verkoopt aan een van de professionele autodealers in ons netwerk, zijn er geen onverwachte administratiekosten.

Direct de geboden prijs bij autoverkoop

Hoe werkt auto-verkopen-belgie.com? Een auto verkopen via auto-verkopen-belgie.comis eenvoudig en veilig. U kunt zelfs auto’s verkopen die niet meer rijden. Als verkoper hoeft u zelfs niet te betalen wanneer de koper uw auto ophaalt. De koper kan hiervoor geen schadevergoeding van de verkoper verlangen. Inschrijven op auto-verkopen-belgie.comis altijd gratis en geheel vrijblijvend, u moet het nieuws kennen. Auto-verkopen-belgie.com geeft alleen een vergoeding nadat u zich als verkoper heeft afgemeld voor de bevestigde verkoop. Accepteert u de offerte van de garage monteur via auto-verkopen-belgie.com, dan wordt er een verkoopbevestiging opgesteld.Dit kan telefonisch, per e-mail of via onze website. Na bevestiging hoopt de garagehouder ook de nieuw gekochte auto af te leveren. Om te voorkomen dat de auto ondanks het koopcontract niet wordt afgeleverd, heeft auto-verkopen-belgie.comeen annuleringsbeleid ingevoerd. Een autoverkoopsite wil er bijvoorbeeld voor zorgen dat de leveringsovereenkomst met de garagehouder wordt nagekomen. Vond u het opeens moeilijk om tussen de overeenkomst en de levering afscheid te nemen van uw auto? Dan betaal je de annuleringskosten om de verkoopovereenkomst te annuleren.Het compensatiebedrag is 15% van de overeengekomen prijs, met een minimum van € 300, -. auto-verkopen-belgie.com vindt klanttevredenheid belangrijk. Daarom krijgt u bij verkoop, wanneer u uw voertuig overhandigt aan de duurste autodealer, altijd onmiddellijk een aanbieding. Vul rechts de autogegevens in om te zien hoeveel auto’s je er uit kunt halen. Voor andere vragen kan je elke dag telefonisch contact opnemen met het team Ikwilvanmijnautoaf.be van 8u tot 22u.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/auto-2dehands-belgie/