Builds
Image default
Aanbiedingen

administratief medewerker

administratief medewerker

 jobs zonder diploma

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Vacature: Notarieel Medewerker (M/V) – Ninove

Functie:

We zijn op zoek naar een dynamische notarieel medewerker om ons team in Ninove te versterken. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding van dossiers met betrekking tot verkoop, krediet en eenvoudige nalatenschappen. Daarnaast zul je betrokken zijn bij de naverwerking van notariële aktes en algemeen administratief werk, zoals het beheren van Acta libra, e-registration en het afhandelen van de correspondentie. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van cliënten en hen vriendelijk te woord staan.

Gewenst profiel:

We zijn op zoek naar een dynamische kandidaat met interesse in het notariaat en bereidheid om opleidingen te volgen. Je hebt een vriendelijke en professionele houding ten opzichte van cliënten en collega’s. Je beschikt over een algemene opleiding na het middelbaar onderwijs, bent eerlijk, discreet en hebt een gezond verstand en redeneringsvermogen. Daarnaast heb je een verzorgd voorkomen en ben je ordelijk en een teamplayer. Kennis van Word, Excel en Outlook is een vereiste.

Ervaring in het notariaat is een pluspunt, maar geen vereiste.

Aanbod:

Wij bieden een salaris volgens de wettelijke barema’s en voorzien groeps- en hospitalisatieverzekering voor onze medewerkers.

Contactpersoon:

Gelieve je sollicitatie bij voorkeur schriftelijk per brief of met toevoeging van een CV te sturen naar:

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, stuur dan je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je welkom te heten als waardevolle aanvulling op ons team in Ninove! 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html