Builds
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar een gerenommeerd alarmsysteem?

 

Op zoek naar een gerenommeerd alarmsysteem?

 

Steeds meer woningen worden uitgerust met een beveiligingssysteem. De reden hiervoor is dat er steeds meer inbraken en overvallen op particuliere woningen en bedrijven plaatsvinden. Daarnaast is het plaatsen van een beveiligingssysteem steeds gemakkelijker door het gebruik van nieuwe technieken en aansluiting op het internet. Hierdoor is het mogelijk om een volledig draadloos systeem aan te leggen, zonder dat je te maken krijgt met breekwerk en draden die weggewerkt moeten worden. Het plaatsen van een dergelijk systeem is daarom door iedereen uit te voeren. Er zijn veel fabrikanten die diverse soorten alarmsystemen op de markt brengen. Een relatief nieuwe speler op de markt is Ajax alarmsystemen.

 

Kenmerken van Ajax alarmsystemen

 

Het belangrijkste kenmerk aan dit systeem is dat het door iedereen heel gemakkelijk aan te leggen is. Het beveiligingssysteem is volledig draadloos en kan daarom op iedere plek in je woning of bedrijfspand geplaatst worden. Doordat het systeem draadloos is, kun je als je dit wenst onbeperkt uitbreiden met andere componenten uit het assortiment. Wil je extra sensoren toevoegen? Een extra camera? Dat is geen enkel probleem. Het gehele systeem wordt aangestuurd vanuit één centraal punt en door middel van een app op je smartphone of tablet kun je ieder component apart instellen. Een opvallend kenmerk is het design van alle componenten in het beveiligingssysteem. Of het nu gaat om een sensor, een camera of de hub, het is strak vormgegeven, waardoor er geen lelijke en ontsierende onderdelen in je huis hangen.

 

De hub

 

De Ajax hub is het hart van het alarmsysteem. Van hieruit worden alle componenten van het systeem draadloos aangestuurd. Het is een strak uitziend kastje die je op een strategische plek in je huis of bedrijfspand plaatst, het liefste bij de modem. De hub zelf is rechtstreeks aangesloten op een LAN kabel die naar de modem loopt. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van een blijvende en stabiele verbinding voor alle draadloze onderdelen van het systeem. Tevens zit er een GSM kiezer in de hub. Dit houdt in, dat mocht de internetverbinding onverhoopt uitvallen, de ingesloten SIM kaart de verbinding overneemt. Er zijn drie verschillende type hubs, waarbij je in de meest uitgebreide hub twee simkaarten kunt plaatsen en meer componenten op kunt aansluiten.

 

Diverse componenten

 

Naast de hub, dat de basis vormt voor het beveiligingssysteem, kunnen er allerlei componenten toegevoegd worden. De belangrijkste componenten zijn de diverse sensoren. Dit kunnen bewegingssensoren zijn, maar ook rookmelders, watermelders en glasbreukmelders. De sensoren sturen bij onraad een signaal door naar de app op je smartphone, zodat jij weet dat er iets aan de hand is. Zelfs openstaande deuren en ramen worden gedetecteerd. Sensoren kunnen door de gehele woning of bedrijfspand aangebracht worden en alsnog een goede draadloze verbinding met de hub hebben. Het systeem is uit te breiden met beveiligingscamera’s, een sirene voor binnen of buiten en zelfs een button waar je op kunt drukken bij noodgevallen.

 

Beveilig je woning of pand met een betrouwbaar alarmsysteem

 

Ajax veroverd met haar alarmsystemen een steeds groter deel van de markt. Het systeem is zeer betrouwbaar, gemakkelijk uitbreidbaar en zeer simpel om zelf te installeren. Wil jij je woning of bedrijfspand voorzien van een goed beveiligingssysteem? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en maak een keuze uit een complete kit of voor de diverse losse componenten om je systeem uit te breiden.

https://draadloos-alarmsysteem.com/