Builds
Image default
Woning en Tuin

Behoud de sfeer in huis ondanks het vervangen van uw kachel

Wilt u graag uw oude kachel vervangen, maar bent u bang dat de huidige modellen niet dezelfde sfeer zullen geven aan uw ruimte? Dit is voor veel kacheleigenaren een bekende twijfel, waardoor zij vaak hun oude houtkachel behouden die fijnstoffen uitstoot bij de verbranding van houtblokken. Bij Morial hebben zij echter dé oplossing gevonden. De verschillende vrijstaande kachels, waaronder hout-, pellet- en gaskachels, geven u dezelfde warmte en gezelligheid die u gewend bent van uw eigen verouderde houtkachel.

Wat zijn de voordelen van een nieuwe kachel?

Natuurlijk is gezelligheid en warmte belangrijk, maar tegenwoordig wordt het ook steeds belangrijker om zo min mogelijk druk op het milieu te zetten en uw eigen ecologische voetafdruk te verminderen. Bij Morial vindt u de pelletkachel waarmee het vervangen van de oude kachel zonder problemen zal verlopen. Zo hebben de vrijstaande pelletkachels uit het assortiment van Morial de volgende kenmerken:

  • Zeer stille werking met natuurlijke warmtespreiding
  • Geen verspreiding van (fijn)stof in huis
  • Hittebestendige verf van topkwaliteit
  • Minimaal stroomverbruik

Bovendien is een pelletkachel ter vervanging van uw oude houtkachel een duurzame investering. De CO2-neutrale brandstof (de ‘pellets’) is gemaakt van houtresten waarmee anders niets gedaan worden. Als hout te lang blijft liggen, gaat het rotten en stoot het CO2 uit. Door dit samen te persen zonder kunstmatige toevoegingen komt er bij verbranding geen extra CO2 vrij, waardoor het minder belastend is voor het milieu.

Breng een bezoek aan de showroom om alle modellen te ontdekken

Kom een keer langs bij de showroom van Morial om alle verschillende mogelijkheden om uw kachel te vervangen te bekijken. Van nieuwe houtkachels die voldoen aan de laatste wet- en regelgeving, tot pelletkachels op basis van ecologisch verantwoorde verbrandingsmiddelen – bij deze specialist in Gent vindt u alles voor een gezellige en warme tijd. Warm uw ruimte op met een haard die perfect past bij uw interieur, ongeacht of dit een vrijstaande kachel of een inbouwhaard is. Alles is mogelijk.

https://morial.be/

Gerelateerde artikelen

Naambord of uithangbord online bestellen

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming bij u in Den Bosch?

Bureau op maat