Builds
Image default
Aanbiedingen

Waar op te letten bij het kopen van een daglichtlamp?

Soms zijn het echt de kleine dingen die een kamer totaal kunnen veranderen. Heb je een saaie deur? Kleed hem aan met een van deze decoratieve deurstrips! Weet je niet hoe je die effen muur moet stylen? Probeer een mandenwand, drapeer een bloemenslinger, of als u een betere opbergmethode zoekt, probeer dan een prikbordwand te maken. U kunt het uiterlijk van een kamer gemakkelijk verbeteren zonder diep in de buidel te tasten of te veel tijd te besteden.

Als u niet bekend bent met daglichtlampen: ze zijn ontworpen om het natuurlijke licht van de zon te imiteren. Wat is het verschil met een typische LED-lamp? Het zit allemaal in de kleurtemperatuur zit. Kleurtemperatuur, gemeten in Kelvin (K), verwijst naar de relatieve blauwheid van licht of eenvoudiger gezegd, hoe het licht wordt waargenomen door het menselijk oog. Daglichtlampen beginnen bij een hogere kleurtemperatuur van 4600K en oplopen tot 6500K. Ondertussen hebben LED-lampen een veel lagere kleurtemperatuur die valt tussen 3000K en 4000K. Ter referentie, de kleurtemperatuur van de zon is 5600K (dus ja, er zijn lampen die helderder zijn dan de zon).

 

 

Wat zijn de voordelen van daglichtlampen?

 

Kleuraanpassing

Met daglichtlampen kunt u op elk moment van de dag of nacht nauwkeurig kleuren zien en deze goed op elkaar afstemmen. Dit is te danken aan de kleurtemperaturen van de lampen.

 

Natuurlijke lichttemperatuur

Daglichtlampen hebben een kleurtemperatuur van 5.500°K – 6.500°K voor een perfecte kleuraanpassing samen met een uitstekend contrast en helderheid. Ze zijn ontworpen om de optimale helderheid te bieden die nodig is voor een grote verscheidenheid aan taken.

 

Spreiding van het licht

Ons assortiment daglichtlampen is ontworpen om de juiste lichtintensiteit te bieden in specifieke werkruimten. Groot of klein, er is een lamp voor een verscheidenheid aan werkgebieden.

 

Helderheid en contrast

Daglichtlampen stellen de gebruiker in staat fijne details te zien met de grootste helderheid en het grootste contrast, waardoor gedetailleerde taken gemakkelijker worden en de gebruiker comfortabel langere perioden kan werken. Deze optimale helderheid met hoog contrast en helderheid zorgt voor minder vermoeide ogen, minder verblinding en maximaal comfort voor de ogen.

 

Vergroting

Er is een grote verscheidenheid aan daglichtvergrotingslampen met verschillende lensgroottes, dioptrieën en functies voor allerlei gedetailleerde taken.

 

 

Ergonomie

Alle daglichtlampen die wij op voorraad hebben, zijn zo ontworpen dat de gebruiker het licht gemakkelijk kan plaatsen waar het nodig is. De flexibele armen van de lampen buigen in verschillende richtingen, waardoor de gebruiker over de ultieme veelzijdigheid beschikt.

 

Lage warmteafgifte

Dankzij hun lage warmteafgifte zijn LED lampen veilig om aan te raken, zelfs na langdurig gebruik. Dit maakt ze ideaal voor wanneer de gebruiker gedurende lange perioden in de nabijheid van de lamp moet werken.

 

Milieuvriendelijk

Daglicht LED lampen bieden zeer efficiënte verlichting, wat zorgt voor consistente prestaties gedurende vele jaren in combinatie met een laag energieverbruik, wat de energierekening kan verlagen.

 

ESD-veilig

Er zijn verschillende daglichtlampen die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in elektrostatisch geladen omgevingen. Deze lampen hebben speciale geleidende coatings en materialen om hun ESD-conformiteit en de veiligheid van de gebruikers in dit soort omgevingen te garanderen.