Builds
Image default
Aanbiedingen

Zaken waarop u moet letten bij het kopen van een LED badkamerspiegel met verlichting

De technische aspecten waarop u moet letten bij LED badkamerspiegels met verlichting 

LED barok spiegel is de rage van badkamerspiegels en geven een nieuwe betekenis aan het ‘opfleuren’ van een ruimte met badkameraccessoires! Deze verlichte spiegels zijn zorgvuldig geconstrueerde stukken die bestand zijn tegen hoge vochtigheidsniveaus en andere badkameromstandigheden. Hoe kan men echter onderscheid maken tussen slecht vervaardigde badkamerspiegels en spiegels van superieure kwaliteit? Waar moet men op letten bij het kopen van een badkamerspiegel? Om dit alles en meer te weten te komen, moet u eerst leren over de verschillende soorten LED-verlichte barok spiegel, waar ze van gemaakt zijn en hoe u ze het beste kunt gebruiken.

Wat zijn de verschillende soorten LED-verlichte badkamerspiegels?

Ja, een LED badkamerspiegel met lamp kan zo eenvoudig zijn als spiegelglas met licht; hun ontwerpen zijn echter veelzijdiger dan dat. Hier volgt een korte blik op enkele populaire soorten verlichte badkamerspiegels.

LED-verlichte spiegels

Een verlichte badkamerspiegel, ook bekend als ‘rear glow mirrors’, is voorzien van LED-lamp aan de achterzijde, waardoor het geheel een prachtige, halo-achtige gloed krijgt. Hun kenmerkende frameloze ontwerpen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht dat tegen de muur erachter weerkaatst en creëren een werkelijk rustgevende badkamersfeer. Net als andere soorten LED badkamerspiegels is de backlit variant te vinden in verschillende vormen en kleuren verlichting waaronder wit en warm.

LED-spiegels met achtergrondverlichting

Een van de vele voordelen van een barok spiegel met voorgrondverlichting is dat er geen schaduwen op het gezicht vallen, waardoor zelfverzorging een hele klus wordt. Qua design geeft het moderne concept van frontlit badkamerspiegels natuurlijk een uniek accent aan de ruimte, terwijl het extra licht de ruimte zeker verheldert en een luchtiger gevoel geeft. Ze zijn meestal uitgerust met LED-strips aan twee/vier zijden van de spiegel, of één die langs de randen van het glas loopt, en zijn perfecte make-upspiegels voor zowel de badkamer als de slaapkamer.

LED-verlichte spiegelkasten

Als u op zoek bent naar meer functionaliteit zonder te moeten inleveren op stijl (en licht), dan zijn verlichte badkamerspiegelkasten iets voor u! Vanwege de vereiste diepte van een functionele medicijnkast heeft u waarschijnlijk al geraden dat de verlichte opties worden geleverd met LED’s aan de voorkant, maar sommige varianten kunnen ook verlichting aan de achterkant bevatten. Verlichte spiegelkasten zijn geschikt voor alle badkamers, inclusief master ensuites en master bathroom.

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom sommige badkamerspiegels na verloop van tijd aanslag veroorzaken en andere niet? Nou, dat is de eerste indicatie van een laagwaardige badkamerspiegel. Hoewel ze aan de buitenkant van hoge kwaliteit lijken, zit de inferioriteit in de reflecterende coating van de spiegel. In tegenstelling tot topkwaliteit LED badkamerspiegels, gebruiken hun goedkope tegenhangers koper in de coating, wat resulteert in corrosie na verloop van tijd.

Gezien dit duidelijke nadeel van het kopen van verlichte barok spiegel met een verkorte levensduur, werden kopervrije spiegels op de markt gebracht en ja, ze zijn een absolute spelbreker! Samen met een weerstand tegen corrosie, bieden deze glazen spiegels ook bescherming tegen vocht en chemische schade. Kopervrije LED-lamp spiegels zijn uitstekende opties voor badkamers vanwege hun duurzaamheid, compromisloze reflectie en kwaliteit waardoor ze uw badkamer jarenlang kunnen verlichten!

Als u een hoogwaardige verlichte badkamerspiegel wilt kopen, kunt u met geen van deze hoogwaardige ontwerpen de fout in gaan! Daarom zal uw uiteindelijke beslissing grotendeels afhangen van uw persoonlijke voorkeur en wensen. 

spiegel lamp