Builds
Image default
Attracties

Enkele leuke ideeën voor gepersonaliseerde geschenken

Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Bij een gepersonaliseerd telefoonhoesje denk je niet per se aan afbeeldingen, tekst en citaten. Je denkt misschien aan een gewoon telefoonhoesje dat je telefoon beschermt tegen beschadiging. Hoewel dit waar is, zijn er veel andere manieren om je hoesje uniek en expressief te maken. Met GSM Hoesje Maken kun je de stijl van je gepersonaliseerde telefoonhoesje aanpassen aan je smaak en voorkeuren. Je kunt tekst toevoegen als je er een inspirerend gepersonaliseerd telefoonhoesje van wilt maken. Misschien wil je een foto van een speciaal iemand toevoegen of een decoratief patroon om het stijlvoller te maken. 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos met onze ontwerptool, waarmee iedereen in enkele minuten precies de look kan creëren die hij of zij wil. Het enige wat je hoeft te doen is de online ontwerptool te openen, een foto of afbeelding te uploaden vanaf je computer of er een te kiezen van een van de social media sites die wij ondersteunen, en te beginnen met het toevoegen van tekst en effecten.

 

Gepersonaliseerde powerbank

Als je je telefoon veel gebruikt, moet je misschien voortdurend de batterij opladen. Dit is niet alleen een tijdrovende klus, maar het betekent ook een lege powerbank. GSM Hoesje Maken heeft dit probleem nu opgelost met haar prachtige powerbanks! Powerbanks zijn niet alleen handig, maar ook een perfect cadeau voor je vrienden of familie. Je kunt de powerbank helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Bovendien zijn deze powerbanks niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens stijlvol uit.

 

Wanneer u een van hun powerbanks koopt, kunt u deze volledig personaliseren. Je kunt hem personaliseren met een foto, je naam of een andere tekst. Dit is allemaal mogelijk dankzij hun innovatieve technologie die op het oppervlak van de powerbank kan printen. 

De powerbanks van GSM Hoesje Maken hebben een sterke behuizing die tegen een stootje kan en een groot scherm dat het batterijniveau en het type verbinding weergeeft. Ze worden ook geleverd met 2 manieren van opladen: micro USB en Apple Lightning. 

 

Als je een nieuwe powerbank wilt kopen of als je op zoek bent naar een leuk gepersonaliseerd telefoonhoesje of accessoire, bekijk dan zeker het aanbod van GSM Hoesje Maken op hun website!

 

Gepersonaliseerd AirPods hoesje

 

Gebruik jij je AirPods hoesje vaak? Je bent niet de enige. Dit accessoire is echt handig en ook nog eens stijlvol! Maar zoals elk voorwerp, moet ook deze beschermd worden. Hier is een goede oplossing voor: GSM Hoesje Maken’s siliconen AirPods Case. Het biedt je geweldige bescherming, dankzij het eenvoudig aan te brengen ontwerp.

 

Je kunt hem ook aanpassen! Het biedt je een breed scala aan kleuren en ontwerpen waarmee je je eigen look kunt creëren! Met ons AirPods hoesje raakt u uw oortjes nooit meer kwijt! Neem een kijkje in onze catalogus op en maak uw keuze!

https://www.gsmhoesjemaken.be/