Builds
Image default
Beauty en verzorging

Bij de borstverkleining kliniek kunt u terecht voor een professionele borstcorrectie

Loopt u al een tijdje rond met de gedachte om uw borsten te laten corrigeren? Let er dan op dat u zich laat behandelen in een professionele borstverkleining kliniek in Vlaanderen. Er zijn vrouwen die voor deze ingreep uitwijken naar landen als Turkije, maar hierbij loopt u het risico dat de ingreep mislukt of dat u onnodige gezondheidsrisico’s loopt. Een borstverkleining is een ingreep die uitsluitend door een daartoe bevoegde arts mag worden uitgevoerd. Het is zeker geen kleinigheid. De borsten zijn gevoelige lichaamsdelen die kwetsbaar zijn en die dus met zorg moeten worden behandeld.

Waarom een borstverkleining?

Vrouwen die een bezoek brengen aan de borstverkleining kliniek in Vlaanderen, doen dit niet alleen uit esthetische overwegingen. Te grote borsten kunnen een belemmering zijn bij het dagelijks functioneren. Rugklachten is een van de meest gehoorde reden waarom vrouwen overwegen om hun borsten te laten verkleinen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook vrouwen die geen klachten hebben, maar die een kleinere cupmaat gewoon mooier vinden. Wat uw overwegingen ook zijn, bij de kliniek van Dr. Danau bent u van harte welkom. Voordat de ingreep wordt gepland wordt er eerst uitgebreid met u gesproken over uw wensen en beweegredenen. Een borstverkleining of borstversteviging moet een weloverwogen keuze zijn, de ingreep is immers onomkeerbaar.

Informeer naar het eindresultaat

De overgrote meerderheid van de vrouwen die zich hebben laten behandelen in de borstverkleining kliniek, is tevreden over het resultaat van de ingreep. U moet er rekening mee houden dat dit resultaat niet direct na de ingreep al goed te zien is. Pas na enkele weken kan worden beoordeeld of het resultaat naar wens is. Soms wordt direct na de ingreep een drain geplaatst om wondvocht af te voeren. Deze drain kan na enkele dagen worden verwijderd. De chirurg ziet u ongeveer een maand na de ingreep terug om het resultaat te beoordelen. In bepaalde gevallen wordt nog een correctie aan de littekens uitgevoerd. Neem contact op met de kliniek voor een vrijblijvend gesprek.

https://danau.be/