Builds
Image default
Auto's en Motoren

Profiteer van de diensten van een ervaren lesauto verhuur in Rotterdam

Heeft u tijdelijk een extra les auto nodig voor op uw rijschool? Kunt u op die manier wel de leerlingen de rijles geven die ze verdienen? Dan helpt De Vos Lesautoverhuur u maar al te graag. Deze lesauto verhuur in de regio Rotterdam heeft een eigen zeer goede haal- en brengservice. Die houdt in dat wanneer uw lesauto het niet meer doet er tegen een kleine vergoeding een vervangende naar u wordt gebracht. Er is keuze uit drie modellen lesauto die zich allemaal perfect lenen voor het gebruik als lesauto. Doordat De Vos Lesautoverhuur alles in eigen beheer heeft, heeft u als klant echt nergens meer omkijken naar.

Kies uw lesauto en huurtermijn bij de verhuur in Rotterdam

Doordat bij een specialist in les auto verhuur alles in eigen beheer wordt gedaan, weet u zeker dat u de beste les auto ontvangt. Bij deze firma heeft u de keuze uit drie soorten lesauto’s die meteen te gebruiken zijn. Ze zijn altijd van gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Peugeot of Renault, zo weet u dat u een goede kwaliteit les auto gaat huren. Als u weet welke les auto u wilt huren, kiest u een termijn. Dit is een dag, week of maand, maar kan gemakkelijk verlengd of ingekort worden in overleg. Profiteer van een bedrijf dat alle diensten in eigen beheer heeft.

In het weekend uw les auto huren of terugbrengen?

U wilt op het moment dat het u uit komt rijles kunnen geven, toch? Daarbij profiteert u ook nog eens van de  haal- en brengservice. Dat betekent dat een bedrijf als De Vos Lesautoverhuur moet zorgen dat zij in het weekend ook bereikbaar zijn. Dat is bij de lesauto verhuur in Rotterdam ook zeer zeker het geval. Buiten dat ze van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag bereikbaar zijn, is het mogelijk voor u om de les auto die u wilt huren op zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur terug te brengen. Door deze soepelheid in de regeltjes kunt u gemakkelijk uw lesauto een dagje langer of korter houden.