Builds
Image default
Auto's en Motoren

Start je rijavontuur bij deze rijschool in Turnhout

Ben je van plan om je rijbewijs te halen en zoek je een betrouwbare rijschool in Turnhout? Dan is Rijschool Otto jouw ideale startpunt. Deze erkende rijschool, centraal gelegen tussen Turnhout, Mol, Arendonk, en Geel, biedt jou een topklasse rijopleiding. Dankzij een team van gemotiveerde en ervaren instructeurs, de nieuwste leermethodes en moderne lesauto’s, ben je verzekerd van een kwalitatieve voorbereiding op het rijexamen. Sinds de krachtenbundeling van Rijscholen KARA en TAR in mei 2022, is het gemak nog groter geworden met een online platform waar je zelf je lessen kunt inplannen op een moment dat jou uitkomt.

Versterk je rijvaardigheden tijdens de lessen op maat

Heb je je rijbewijs recent behaald? Proficiat! Maar wist je dat beginnende bestuurders vaak betrokken raken bij verkeersongevallen? Om de veiligheid van nieuwe bestuurders te vergroten, is het terugkommoment voor rijbewijs B in het leven geroepen. Dit terugkommoment, dat plaatsvindt binnen de eerste zes tot negen maanden na het behalen van je rijbewijs, biedt een unieke kans om je rijvaardigheden verder te ontwikkelen. Bij dit terugkommoment voor rijbewijs B, een initiatief van de Vlaamse overheid, kun je jouw ervaringen delen, leren van anderen en onder professionele begeleiding jouw rijtechniek verbeteren, zonder de druk van een examen of punten.

Schrijf je vandaag nog in voor een rijopleiding in Turnhout

Klaar om de weg op te gaan en je rijvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan bij deze erkende rijschool in Turnhout en verzeker jezelf van een plaats in de volgende rijopleiding of een terugkommoment voor rijbewijs B. Met de deskundige begeleiding van Rijschool Otto kun je vol vertrouwen de weg op, goed voorbereid op alle uitdagingen die bestuurders tegenkomen. Laat deze kans niet liggen en neem vandaag nog het stuur in eigen handen voor een veiligere rijtoekomst. De professionals staan klaar om je te helpen.