Builds
Image default
Auto's en Motoren

Waarom Interieurreiniging bij Bas Car Wash Team een Must is voor Elke Automobilist

Het interieur van uw auto is meer dan alleen een zitplaats; het is een verlengstuk van uw persoonlijke ruimte, een plek waar u tijd doorbrengt tijdens woon-werkverkeer, roadtrips en dagelijkse ritten. Daarom is het van cruciaal belang dat deze ruimte niet alleen comfortabel maar ook schoon en hygiënisch is. Bij Bas Car Wash Team begrijpen we dit volkomen en daarom willen we u kennis laten maken met onze uitgebreide diensten voor interieurreiniging.

Wat bieden we aan?

  1. Interieurreinigen basis: Met deze behandeling krijgt uw auto een diepe en grondige reiniging. Van het uitblazen en uitzuigen van het gehele interieur tot het conditioneren van leer en bekleding, wij laten geen steen ongekeerd. Ook worden alle verdiepingen van de kofferbak meegenomen.

  2. Interieurreinigen plus: Als u op zoek bent naar dat beetje extra, is onze ‘Plus’-optie ideaal. Deze omvat alles uit de basisreiniging, maar dan met een toegevoegde beschermende coating voor uw leder, bekleding en tapijt. Dit helpt de levensduur van de materialen te verlengen en houdt ze langer fris en schoon.

  3. Schoonmaken ledere autostoelen: Leer vereist speciale zorg. Naast intensieve lederreiniging bieden wij ook conditionering om de duurzaamheid en uitstraling van uw lederen interieur te behouden.

Waarom kiezen voor Bas Car Wash Team?

  • RDW Gecertificeerd: Uw auto is bij ons in veilige handen. We volgen strikte richtlijnen en gebruiken enkel goedgekeurde producten.

  • Technologie en Expertise: Onze ervaren professionals zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw auto de best mogelijke behandeling te geven.

  • Prijs en Flexibiliteit: Wij bieden competitieve prijzen en zijn maandag tot zaterdag geopend. U kunt eenvoudig online of via de telefoon een offerte aanvragen.

U spendeert veel tijd in uw auto; een schone en aangename omgeving kan daarbij een wereld van verschil maken. Door regelmatig uw interieur te laten reinigen bij Bas Car Wash Team zorgt u niet alleen voor een fris en schoon interieur, maar verlengt u ook de levensduur van de bekleding en andere oppervlakken in uw auto. Neem contact met ons op om de behandeling te vinden die het beste bij uw behoeften past.

https://bascarwashteam.com/behandelingen-interieur/