Builds
Image default
Beauty en verzorging

In deze wimperextensionsopleiding leer je alles over one-by-one lashes in Antwerpen

Heb jij al van one-by-one lashes gehoord? Deze techniek voor wimperextensions houdt in dat de wimpers verlengd worden doordat er op elke afzonderlijke wimperhaar één haartje geplaatst wordt. Dit zorgt voor een heel natuurlijk effect. Als schoonheidsspecialiste is het dus echt aangeraden om deze techniek onder de knie te hebben. Baat jij zelf een beautysalon uit en zou je graag deze one-by-one techniek aanleren? Dan kan je bij Treasury terecht voor een wimperextensionsopleiding one-by-one in Antwerpen. In deze cursus leer je alle tips en tricks om deze techniek tot in de puntjes onder de knie te hebben. Ontdek snel meer!

One-by-one lashes zijn echt de moeite waard

Niet alleen zien deze wimperextensions er geheel natuurlijk uit, ze zorgen ook voor een groot draagcomfort. Je merkt haast niet dat de wimperextensions er zijn. Het is dus de ideale oplossing voor mensen met kortere wimpers die graag langere, vollere wimpers willen zonder te knoeien met mascara. Ook voor mensen met lenzen of een bril is deze techniek zeer geschikt. Wil jij graag op vakantie van zon, zee en strand genieten zonder dat je mascara verpest wordt? Dan zijn one-by-one lashes eveneens een geschikte oplossing voor jou. Er zijn verschillende lengtes, diktes en krullen beschikbaar. Bij dit geweldige beautysalon leer je alle verschillende technieken, zodat je jouw klanten exact die look kan geven die voor hen het meest geschikt is. Het is dus echt een aanrader om die wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes bij deze experts in Antwerpen te volgen.

Geef jouw klanten een onweerstaanbare blik

Denk jij dat deze wimperextensionsopleiding voor one-by-one lashes in Antwerpen iets voor jou is? Of wil je graag zelf zulke one-by-one lashes laten plaatsen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de uitbaters van dit beautysalon. Ze zorgen er dan voor dat je zo snel mogelijk bij hen terecht kan.

https://www.treasury-antwerpen.be/