Builds
Image default
Financieel

Dit bedrijf staat jou bij met advies over de financiering van een tweede woning

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat jou kan bijstaan in het geven van advies over leningen, hypotheken, verzekeringen en de financiering van je tweede woning, dan krijg je deskundig advies van de experts van Finforma in Maaseik. Zij bekijken steeds de persoonlijke situatie van hun klant als uitgangspunt en bekijken samen met jou wat de mogelijkheden voor jouw omstandigheden zijn en welke de beste resultaten daarbij aansluiten. Het team van deze firma bestaat uit drie bekwame mensen die elk gespecialiseerd zijn in hun eigen vak en daardoor diepgaande informatie kunnen verschaffen.

De mogelijkheden uitgelegd door een expert

Voor het aankopen van een tweede woning wordt er vaak een woonkrediet bekeken. Dit is een hypothecair krediet, wat inhoudt dat de hypotheek die je aangaat gewaarborgd is op jouw eigendom. Er zijn verschillende soorten krediet en deze hypotheekarchitecten staan jou graag bij in het bekijken van de mogelijkheden. Samen met jou stellen ze een plan op voor de financiering van jouw tweede woning, zodat jij op een verstandige manier hierin kan investeren. Met een speciaal ontwikkelde formule berekenen zij de best mogelijke opties voor alle omstandigheden. Zo weten zij ook of ze jou het best een aflossingsvrije hypotheek kan aangaan of toch voor een andere optie moet kiezen. Ongeacht of je advies over financiering voor een tweede woning in België wilt of een huisje wilt kopen in het buitenland, deze experts zijn op de hoogte van alle nodige informatie die jij nodig hebt.

Maak een afspraak en ga langs bij dit bedrijf

Het bespreken van de financiering van je tweede woning kan ten alle tijden het best gebeuren tijdens een persoonlijk gesprek waarin diepgaand bekeken kan worden wat je huidige financiële situatie is en voor welke opties je het best kan opteren. Maak daarom een afspraak bij Finforma, het professionele adviesbureau dat gelegen is in Maaseik en je bent verzekerd van de best mogelijke raad die je kan krijgen.

https://finforma.eu/