Builds
Image default
Financieel

Vraag een autoverzekering aan een onafhankelijk verzekeringsmakelaar in Lanaken

Bent u op zoek naar een degelijke autoverzekering en weet u niet waar u de best verzekering kunt vinden? Ga dan eens ten rade bij Marcel Caenen Verzekeringen. Deze verzekeringsmakelaar werk als onafhankelijk kantoor en is actief in Lanaken en de brede omgeving, zoals Maasmechelen. Door het onafhankelijke gegeven gaat dit kantoor op zoek naar de verzekering met de beste voorwaarden, deze verzekering bieden ze u dan aan.

Een ruime keuze aan autoverzekeringen

De verzekeringsmakelaar in Lanaken, bij Maasmechelen werkt onafhankelijk en biedt u een ruim aanbod aan autoverzekeringen. De werknemers van dit kantoor vertellen u ook op wat u allemaal moet letten bij het kiezen van een verzekering. Verder geven ze u ook eerlijk en passend advies. U moet bijvoorbeeld rekening houden met de dekking als u een verzekering gaat kiezen. Zo kunt u bij deze firma kiezen uit volgende drie mogelijkheden:

  • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Klein omnium
  • Omnium

De bovenste verzekering is verplicht in België maar dekt niet alle schade. Daarom kunt u best raad vragen aan deze verzekeringsmakelaar uit Maasmechelen of u nog andere verzekeringen dient te nemen. Zo raden zij bijvoorbeeld een omniumverzekering aan bij nieuwe auto’s. De verzekeringen verschillen vooral in de mate dat u beschermd bent tegen mogelijke schade of ongelukken. Uiteraard verschillen ze ook in prijs. U kunt zelf de afweging maken welke verzekering u al dan niet nodig vindt.

Vraag naar de gepaste verzekering

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van een autoverzekering? Ga dan langs bij het onafhankelijk kantoor van deze verzekeringsmakelaar in Lanaken, bij Maasmechelen. Zij helpen u met veel plezier verder en geven u alle mogelijke opties. Aan u om daarna een keuze te maken. U kunt een afspraak maken door hun contactformulier in te vullen of simpelweg telefonisch contact op te nemen. Ook met vragen kunt u daar terecht.

https://www.marcel-caenen.be/