Builds
Image default
Beauty en verzorging

Uw goudsmid en juwelier in Bonheiden

Wilt u samenwerken met een ervaren juwelier aan uw droomjuweel? Kom dan gerust eens langs in het atelier van juwelier De Laet in Bonheiden. In het atelier maakt het familiebedrijf dromen waar door een gepersonaliseerd juweel te vervaardigen uit oud goud of uw juwelen volledig te transformeren. Laat u verrassen door de creativiteit en mogelijkheden bij de professionele juwelier en goudsmid. U kunt zelf een voorstel doen voor een project en nadien wordt u bij het hele ontwerpproces betrokken. Een persoonlijk juweel kan op die manier een blijvende herinnering zijn van een oud sieraad dat u kunt koesteren.

Laat oude juwelen volledig transformeren

Zoekt u naar een ervaren goudsmid en juwelier in Keerbergen en omstreken om uw juwelen te bewerken? Reken dan op de diensten van juwelier De Laet in Bonheiden die uw juwelen aanpakken met de grootste zorg en precisie. U kunt oud goud binnenbrengen van juwelen die u niet meer draagt om ze in een nieuw jasje te steken. Ook een juweel van een dierbare kan een expert samenvoegen met een ander juweel voor een uniek resultaat dat u altijd kunt meedragen.Alles kan in het eigen atelier worden herwerkt tot een nieuw juweel met oude elementen waar u van houdt of waarde aan hecht. Zo draagt u steeds een stukje van een dierbare mee met een juweel op maat van uw voorkeuren.

Vertrouw uw juwelen toe aan een ervaren juwelier

Wilt u graag de hulp inschakelen van een nauwkeurige juwelier om uw juwelen om te bouwen tot een geheel nieuw sieraad? Doe dan een beroep op de ervaring van juwelier De Laet in Bonheiden en kom een kijkje nemen in het atelier zodat u een idee krijgt van hoe ze te werk gaan. Beide juweliers die er werkzaam zijn, zijn getrainde goudsmeden en juweliers die met uw goud aan de slag kunnen gaan.

https://www.juwelierdelaet.be/