Builds
Image default
Dienstverlening

Verschillende soorten gietvloer in regio Antwerpen

Bij ABBI Industrie, een bedrijf voor een gietvloer in regio Antwerpen, heb je de keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Een populaire en meest praktische optie voor bedrijven is het laten plaatsen van betonnen gietvloeren. Het staat bekend om zijn duurzaamheid en sterkte die jarenlang meegaat. Het beton is bestand tegen zware belasting en slijtage. Het is ook een praktische gietvloer om proper te krijgen en te houden. Het is dus de ideale keuze voor fabrieken, magazijnen en werkplaatsen. Het wordt ook vaak gebruikt voor garages of parkings.

De verschillende eigenschappen van een gietvloer

Naast betonnen gietvloeren kan je bij ABBA Industrie ook andere soorten gietvloeren laten plaatsen, zoals epoxyvloeren en polyurethaan vloeren. Epoxyvloeren zijn sterk en bestand tegen chemicaliën en vloeistoffen. Het is dus de ideale gietvloer voor laboratoria en ziekenhuizen, maar ook de voedselindustrie en grootkeukens in Antwerpen en elders in België. Polyurethaan vloeren zijn zachter en bieden meer comfort. Ze zijn dus enorm populair voor kantoren en winkels. Net zoals een bij betonnen gietvloeren kan je beide op elke ondergrond laten plaatsen, zelfs op een bestaande tegel of houten vloer. Het is dus gemakkelijk om een betonnen of andere gietvloer te laten plaatsen. Het gietvloer bedrijf in regio Antwerpen biedt de mogelijkheid om zelf de gewenste kleur te kiezen. Zo voldoen ze aan iedereen hun stijl en behoeften. Je kan ze glanzend of mat kiezen.

Vraag hulp

Het plaatsen van een gietvloer vraagt de nodige kennis en vakmanschap. Laat het daarom uitvoeren door vakmannen. Zo kan je jouw betonnen gietvloeren laten plaatsen aan hoge kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, zodat er voor iedereen een perfecte vloer bestaat. Elk type heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Vraag daarom hulp om de juiste vloer te bekomen geschikt voor jouw ruimte. Ga naar hun website www.abbi.been laat je inspireren door hun ruime aanbod. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan zodat zij aan de slag kunnen.