Builds
Image default
Dienstverlening

Dé specialist voor archeologisch onderzoek

Bent u op zoek naar een specialist voor archeologisch onderzoek? Dan staat RAAP België voor u klaar. Deze specialist uit Eke heeft veel ervaring met kwalitatief erfgoedonderzoek en -advies, zowel voor (lokale) overheden als voor private ontwikkelaars. Zij streven ernaar om erfgoed te beschermen en bewaren en zoveel mogelijk te ontsluiten voor het publiek. Zo hopen ze een breed maatschappelijk draagvlak te creëren.

Een ruim aanbod aan verschillende archeologische diensten

Archeologie is uiteraard een bijzonder ruim veld. U vraagt zich dus misschien af voor welke soorten archeologisch onderzoek u deze specialist kunt inschakelen. Goed nieuws: dit zijn er bijzonder veel. U schakelt hen onder meer in voor de volgende diensten:

–        Archeologienota

–        Bureauonderzoek

–        Landschappelijk bodemonderzoek

–        Veldkartering

–        Metaaldetectie

–        Geofysisch onderzoek

–        Archeologische boringen

–        Proefputten steentijd

–        Proefputten stadscomplex

–        Proefsleuven

–        Opgravingen

–        Archeozoölogie

–        Materiaalstudie van silex

–        Materiaalstudie van aardewerk

–        Bouwhistorie

–        Aardkundig onderzoek

–        Drone

Ook voor de ontsluiting van erfgoed rekent u op hen. Zo gaan hun archeologen geregeld langs op scholen om over een bepaald thema te vertellen. U schakelt hen ook in om bijvoorbeeld een educatief spel of pakket rond een bepaald archeologisch thema te ontwikkelen. Ze geven eveneens rondleidingen op archeologische sites of creëren een (pop-up)tentoonstelling. Kortom, voor al uw archeologisch onderzoek en erfgoedontsluiting kunt u bij hen terecht.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u interesse in een van de diensten omtrent archeologisch onderzoek van deze experts? Neem dan zeker contact met hen op. U kunt heel gemakkelijk via hun website een vrijblijvende offerte aanvragen. U bent zeker dat u bij hen waar voor uw geld krijgt. Wilt u graag zelf archeologisch onderzoek uitvoeren? Bekijk dan zeker hun verschillende vacatures. Ze nemen geregeld nieuwe archeologische talenten aan. U kunt ook bij hen een beroepsinlevingsstage volgen. Dit is de ideale voorbereiding op uw archeologische carrière!