Builds
Image default
Hobby en vrije tijd

Een zeilboot huren met of zonder vaarbewijs

Ben je op reis in Zeeland en wil je graag een zeilboot huren? Dat kan, zowel met als zonder vaarbewijs. Bij Channel Sailing in Cadzand-Bad kan je een prachtige boot huren en eropuit trekken voor de kust van Zeeland, of een trip maken tot in Engeland of Frankrijk. Wat jij maar wil, het is allemaal mogelijk wanneer je een zeilboot huurt bij dit verhuurbedrijf. Maar heb je daar nu een vaarbewijs voor nodig of niet? Wij leggen het je graag uit.

Wanneer heb je een vaarbewijs nodig?

Bij dit verhuurbedrijf heb je zowel de optie om een zeilboot te huren als je geen vaarbewijs hebt, als wanneer je er wel een hebt. In principe krijg je telkens je hier een zeilboot huurt, een gratis schipper ter beschikking die maar al te graag mee met jou en je vrienden of gezin uitvaart. In dat geval heb je dus geen vaarbewijs nodig en hoef jij je ook geen zorgen te maken over de technische zaken tijdens je trip. Je kan gewoonweg heerlijk genieten van het gezelschap en jullie tijd op zee. Trek je er liever op uit zonder schipper? Ook dat kan, maar in dat geval heb jij wel een vaarbewijs nodig. Op die manier word jij de kapitein en heb je ook zelf de volledige vrijheid over jullie vaarschema en welke richting jullie uit varen. Heb je een vaarbewijs, maar wil je toch liever volledig ontspannen? Geen enkel probleem, je kan altijd aangeven dat je toch graag een schipper aan boord hebt!

Neem je kinderen mee!

Door de aanwezigheid van een ervaren schipper is het huren van een zeilboot een zeer geschikte activiteit om samen met de kinderen te doen. Er is altijd iemand aan boord die weet wat hij of zij doet en jij kan samen met je gezin voluit genieten van jullie tijd op zee en samen zeilen met je kinderen. Surf vandaag nog naar de website van Channel Sailing en wie weet zit jij binnenkort op een boot!