Builds
Image default
Beauty en verzorging

Vier redenen waarom een cadeaubon in deze sauna en wellness het ideale geschenk is

Komt de verjaardag van uw partner, vriend(in) of familielid dichterbij en weet u nog niet wat kopen? Geef hem of haar dan een geschenkbon van Parein uit Beveren. Met een cadeaubon van deze privé-spa geniet elke ontvanger van een luxearrangement waarbij hij of zij massage met wellness kan combineren. Hieronder geven we vier redenen waarom een cadeaubon bij deze privé-sauna het perfecte geschenk is.

Pure ontspanning

Een verblijf in de sauna en wellness van Parein, dat staat gelijk aan pure ontspanning. Zo beleeft u steeds een zalig moment, onafhankelijk of u nu de Yakarta, Koan of Ibiza privé-unit boekt. Bovendien kan u een heerlijke massage met wellness combineren. Met die rituele healing massage geniet u een uur lang van een deugddoende behandeling.

Veel faciliteiten

In de sauna en wellness van Parein ontdekt u vele faciliteiten. Kom helemaal tot rust in het stoombad of ontdek de helende werking van een sauna. Of nip van een glaasje bubbels in een aangenaam warme whirlpool. In de Koan-unit is er zelfs een volledig buitengedeelte waarbij u in alle discretie kan zonnen in comfortabele ligbedden.

Heerlijke arrangementen

Een saunaervaring is altijd fijner met een heerlijk ontbijt of tapasschotel. ‘Classic Breakfast’ en ‘Barcelona’ zijn maar enkele van de formules die Parein aanbiedt. Alle arrangementen zijn bovendien gecombineerd met twee uur wellness. Ook zijn er specialere formules zoals het ‘Your Special Birthday’-arrangement. Daarbij wordt de jarige volledig in de watten gelegd met een fles Veuve Clicquot en een verwenschotel met hapjes.

Ga voor een luxueuze overnachting in hun B&B

Wilt u er een weekendje massage met wellness van maken en dit combineren met een zalige sauna? Dan biedt Parein ook slaapmogelijkheden aan in hun deluxe ‘The Black Suite’ bed and breakfast. Hier kan u een overnachting boeken met of zonder ontbijt. Ook heeft de B&B-suite een aparte jacuzzi waarvan u ten volle kan genieten tijdens uw verblijf.   

https://www.sauna-parein.nl/be/prive-sauna/