Builds
Image default
Energie

De optimale fijnstofmeter en meet- en regelapparatuur vindt u hier

Bent u helemaal mee met het slimmer maken van uw bedrijfspand? Wilt u graag meet- en regelapparatuur laten instellen om de werkomgeving op die manier gezonder te maken? Dan staat deze expert voor u klaar! Bij Velek bestellen bedrijven van over heel België hun meet- en regelapparatuur voor een betere manier van werken. Het is een goede investering voor het milieu, uw energieverbruik en het bespaart u ook nog eens geld.

De verschillende meet- en regelapparatuur bij deze expert

Als u op zoek bent naar meet- en regelapparatuur die het klimaat op uw kantoor zelfstandig regelt, dan bent u bij deze expert op de juiste plek beland. Dankzij de expertise van hun werknemers, installeert u met gemak de juiste apparatuur in uw kantoor. Bent u op zoek naar een fijnstofmeter? Of heeft u een druksensor nodig? Werkt u met temperatuurgevoelige producten en zoekt u een temperatuursensor? Wilt u de vochtigheidsgraad in een bepaalde ruimte regelen? Het kan allemaal dankzij de producten die deze expert verdeelt. Het handige aan zulke regelapparatuur is dat zij anomalieën en problemen met de te meten factor zelfstandig kunnen oplossen. U hoeft dus niet naar de thermostaat te lopen of manueel de druk aan te passen in de ruimte. Met een fijnstofmeter houdt u dan weer de gezondheid van de lucht in de gaten. Door het aandeel aan fijnstof te monitoren en in te grijpen wanneer dit aandeel te hoog wordt, vermijdt u verschillende gezondheidsproblemen bij uw werknemers.

Houd de omgeving in topkwaliteit

Door uw meet- en regelapparatuur bij deze expert te kopen, bent u bovendien zeker dat u een fijnstofmeter of ander instrument van topkwaliteit koopt. Zij werken namelijk samen met, onder andere, S+S Regeltechnik, de Duitse magnaat op vlak van regeltechniek. Twijfel dus niet langer en neem een kijkje op de website van Velek voor meer informatie.