Builds
Image default
Energie

Voordelen kleine windmolen

Heb je wel eens gehoord wat er mogelijk is met een windmolen? Steeds meer mensen mogen het voordeel in de praktijk ervaren van de kleine windmolen van EAZ Wind. Het zou zomaar kunnen zijn dat het ook wat voor jou is! Je kunt namelijk eenvoudig een boerderij van stroom laten voorzien door te kiezen voor een windmolen. Er is namelijk een mooie kleine windmolen ontwikkeld door EAZ Wind en deze is speciaal voor de boerderij. Het is tevens de hoofdrolspeler in de op maat gemaakte energiepakketten van wind en zon.

Voordelen voor jou en de natuur

Als je voor een kleine windmolen kiest, dan is dat voor jouw bedrijf voordeliger en beter, maar ook voor de natuur. Veel mensen met een boerderij willen graag alles verduurzamen en zeker gericht op de toekomst. De windmolen is daarom een goede en verantwoorde investering en het energieverbruik is ongeveer 48.000 kWh per jaar. De boerderij heeft altijd stroom nodig en zeker in de winter! De oplossing is de kleine windmolen waar nu voor gekozen kan worden. Ze draaien 20 jaar lang, dag in dag uit en in totaal zijn dat bij elkaar 170.000 draaiuren.

Boerderij en windmolen

Een boerderij en een windmolen gaan heel goed samen. Het zorgt namelijk voor een grote hoeveelheid van de Boerderijstroom. Je kiest uiteraard ook voor hoogwaardige technologie en voor jarenlange praktijkervaring, dan kies je de beste molen die er is ontwikkeld voor jouw situatie. Het voordeel is dat het efficiënt en eenvoudig is, een lange levensduur en lage onderhoudskosten en groot genoeg voor je boerderij en klein genoeg voor in het landschap! Allemaal goede redenen om ook het beste uit de natuur te halen en toe te passen op jouw bedrijf. Je gaat er echt op vooruit, ook financieel. Je bent ook meer zelfvoorzienend en het kan ook met zonnepanelen worden gecombineerd en dat is nog efficiënter!

https://www.eazwind.be/

Gerelateerde artikelen

Energie Vergelijken Hoe werkt dat?

Zonnepanelen Soloya

Alles wat je moet weten over een warmtekrachtkoppeling!