Builds
Image default
Energie

Dit is de expert in klimaatregeling in Sint-Niklaas en omgeving

Wanneer u op zoek bent naar een vakman met jarenlange ervaring in klimaatregeling in en rond Sint-Niklaas, is Wim Rossie bv daarvoor het bedrijf. Niet alleen leggen ze uit welke warmtepomp of airconditioning perfect is voor uw woning, maar verzorgen ze ook een vlekkeloze installatie. U kan dus met volle overtuiging vertrouwen op hun deskundigheid.

Een nette installatie van uw airconditioning

Met meer dan 20 jaar aan ervaring in het plaatsen van industriële koelings- en aircosystemen, zijn de medewerkers van Wim Rossie bv al lang niet meer aan hun proefstuk toe. Zo hebben ze een absolute kennis over welke aircosystemen nu de beste zijn. Daarom kiezen ze bij het plaatsen van aircosystemen veelal voor de toestellen van Mitsubishi. En dat is niet zonder reden: we geven hieronder wat meer duiding.

Energiezuinig

Mitsubishi airco’s zijn zeer energiezuinig, wat uiteraard goed nieuws is voor uw energiefactuur. Het is dan ook iets wat Wim en zijn team belangrijk vinden wanneer ze een optimale klimaatregeling in Sint-Niklaas en omgeving voorzien. Zo speelt energie-efficiëntie ook bij de warmtepompen die ze aanbieden een sleutelrol.

Stil

Mitsubishi airco’s zijn de stilste die u op de huidige markt kan vinden. Dankzij het Mitsubishi Mini Split-systeem blijft het geluidslevel van deze machine beperkt tot slechts 32 decibel. Op die manier geniet u van koele temperaturen zonder dat het gezoem van het aircosysteem u gaat storen. Een aircosysteem is dan ook ideaal voor op de werkvloer.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor een aircosysteem

Een nauwkeurig resultaat en het gebruik van de beste producten: dat zijn de redenen om voor Wim en zijn team te kiezen. Naast de installatie van aircosystemen, plaatsen ze ook warmtepompen en ventilatiesystemen bij u thuis of in uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een offerte voor één van hun diensten? Neem dan contact met hen op via de gegevens op hun website.