Builds
Image default
Dienstverlening

Dit schoonmaakbedrijf in Menen heeft een ruim aanbod aan diensten

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Menen? Dan moet u bij A&S Cleaning zijn. Dit bedrijf heeft namelijk een enorm ruim aanbod aan diensten, zowel voor particulieren als voor bedrijven. U rekent bij hen steeds op een uitstekende service en een ditto prijs-kwaliteitverhouding.

Hiervoor schakelt u dit schoonmaakbedrijf onder meer in

Dit schoonmaakbedrijf uit Menen is gespecialiseerd in het professioneel schoonmaken van verschillende soorten gebouwen, zoals kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, hotels en woningen. De taken van een schoonmaakbedrijf kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behoeften van de klant en de omvang van het gebouw. Hier zijn enkele van de taken die dit schoonmaakbedrijf uitvoert:

  • Dagelijkse schoonmaak: Het schoonmaken van algemene ruimtes, zoals gangen, trappenhuizen, toiletten, keukens en eetzalen. Dit omvat meestal het legen van prullenbakken, stofzuigen en dweilen van vloeren, afstoffen van oppervlakken, en het schoonmaken van wastafels, toiletten en keukenapparatuur.
  • Periodieke schoonmaak: Het uitvoeren van periodieke schoonmaakwerkzaamheden, zoals het reinigen van tapijten, het schoonmaken van ramen, het poetsen van vloeren en het polijsten van meubilair.
  • Dieptereiniging: Het uitvoeren van grondige schoonmaakwerkzaamheden, zoals het reinigen van keukens, badkamers, medische faciliteiten en cleanrooms. Dit omvat het desinfecteren van oppervlakken en het verwijderen van hardnekkige vlekken en vuil.
  • Speciale diensten: Het uitvoeren van speciale schoonmaakdiensten, zoals het reinigen van graffiti, het opruimen na bouwwerkzaamheden en het verwijderen van gevaarlijke stoffen.
  • Advies: Het geven van advies over de beste schoonmaakmethoden en -producten om een optimale schoonmaak te bereiken.

Natuurlijk blijft het hier niet bij. Om al hun diensten te ontdekken, neemt u best een kijkje op hun informatieve website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Reken op deze experts

Zoals u al hoort, rekent u op deze experts voor werkelijk al uw schoonmaakbehoeften. Zo kunt u hen inschakelen voor de schoonmaak voor de oplevering van een gebouw. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan en start de samenwerking met dit geweldige schoonmaakbedrijf uit Menen. U zult er geen spijt van krijgen!