Builds
Image default
Dienstverlening

Uw specialist in betonwerken in Oudenaarde

Bent u op zoek naar een specialist voor uw bouw- en betonwerken in Oudenaarde? Reken dan op de ervaring van familiebedrijf Van Hauteghem Bouwwerken om uw betonkelder te storten of algemene bouwwerken uit te voeren. Ook voor grondwerken, riolering en andere grote bouwprojecten zit u goed bij dit bedrijf. Ze realiseren bijvoorbeeld waterdichte betonkelders in gewapend beton voor elke woning of appartementsgebouw. Zo’n betonkelder is veel sterker dan andere kelders en is bovendien veel sneller klaar dan een traditionele betonkelder. De vakmensen gaan te werk met de grootste nauwkeurigheid en vakkennis om telkens de hoogste kwaliteit te leveren.

Voor uw betonwerken zit u goed bij dit familiebedrijf

Zoekt u naar een professioneel bouwbedrijf voor uw bouw- of betonwerken in Oudenaarde? Dan zit u goed bij bouwwerkenspecialist Van Hauteghem Bouwwerken die over heel Oost- en West-Vlaanderen zeer uiteenlopende bouwwerken uitvoert. Zij richten zich zowel op particuliere woningbouw, maar ook op appartementsbouw of andere grote projecten. Ze werken daarbij nauw samen met de opdrachtgevers en architecten om uw project stap voor stap te kunnen opvolgen. Op die manier werden de vakmensen zeer nauwkeurig en zorgen ze voor een service op maat van uw voorkeuren. Hun doel is uw droomproject te realiseren ongeacht de bouwstijl die u verkiest. Dat kunnen ze garanderen aangezien ze steeds gebruikmaken van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en moderne apparatuur.

Reken op een complete dienstverlening

Wilt u betonwerken uitvoeren in de buurt van Oudenaarde? Welk project u ook voor ogen heeft, Van Hauteghem Bouwwerken biedt u de beste oplossing op maat. De vaklui kan uw perceel nivelleren voor ze de betonkelder in gewapend beton storten. Geniet van de stiptheid en snelle oplevering zonder extra kosten. Dit bouwbedrijf kan elk project van het begin tot het einde realiseren en een piekfijne afwerking garanderen. Twijfel dus niet om met hen in zee te gaan en laat u verrassen door de uitstekende service.