Builds
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is de beste huishoudhulp in de regio rond Gent

Een huishoudhulp inhuren, is vandaag de dag niet langer iets dat alleen voor rijke mensen is. Meer en meer mensen verkiezen om hun huishouden door iemand anders te laten onderhouden om zo meer tijd voor zichzelf over te houden. Ze hebben gelijk, want het leven is te kort om uw kostbare tijd te verspillen aan kuisen. Misschien twijfelt u echter, omdat u niet zeker bent of u zo’n huishoudhulp wel kunt vertrouwen of omdat u denkt dat het te duur voor u is. Wanneer u een van de huishoudsters van Angels at Home inhuurt, zijn deze zorgen van de baan. Deze huishoudhulp in Gent is namelijk superbetrouwbaar én goedkoop dankzij hun slimme systeem met dienstencheques. Lees snel verder en leer meer.

De voordelen van deze huishoudhulp

Deze huishoudhulp in Gent werkt met dienstencheques. U betaalt aanvankelijk negen euro per uur in dienstencheques, maar bij de jaarlijkse teruggave van de belasting krijgt u hier een deel van teruggestort. Eigenlijk betaalt u dus slechts 7,20 euro per uur voor uw huishoudhulp. Dat valt goed mee, toch? Zoals u bij de reviews op hun website kunt lezen, zijn al hun huishoudsters ook superbetrouwbaar. Ze hebben ook een enorm grote expertise op gebied van kuisen, zodat uw huis steeds spik en span eruitziet. Bovendien helpen ze u niet alleen met poetsen, maar ze kunnen ook bijvoorbeeld boodschappen doen, strijken of uw ramen wassen. U beslist zelf of u wekelijks een kuisvrouw wilt of om de twee weken en voor hoeveel uur. Als u dus een goede huishoudhulp zoekt in Gent, is dit de beste keuze.

Maak snel een afspraak

Wilt u deze huishoudhulp in Gent zelf eens uitproberen? Neem dan snel contact met hen op via het handige contactformulier op hun website. Hierin kunt u al uw voorkeuren gedetailleerd doorgeven. Uiteraard kunt u hen ook steeds bellen om vragen te stellen.