Builds
Image default
Dienstverlening

U heeft geen last meer van asbest dankzij deze expert in Gent

Niemand wil graag asbest in zijn huis of bedrijfsgebouw. Daarom is het zo belangrijk om asbest indien mogelijk te verwijderen. Het is echter gevaarlijk om dit zelf te doen als u geen ervaringsdeskundige bent. Daarom schakelt u best de hulp van een expert in asbest in. Zo’n asbestexpert in Gent is TDM Consultancy in Evergem. Dit geweldige bedrijf is gekwalificeerd om asbest te verwijderen en gebouwen met asbest in te slopen. Daarnaast kunnen ze u ook aan een asbestattest voor uw huis of asbestinventaris voor uw bedrijf helpen. Kortom, voor al uw vragen of verzoeken omtrent asbest moet u bij hen zijn.

Deze specialisten staan steeds voor u klaar

Wil jij je huis verkopen en heb je daarvoor een asbestattest nodig? Of wilt u juist uw huis laten slopen, maar kunt u dit niet zomaar doen, aangezien er asbest in aanwezig is? Dan helpt deze expert in asbest, gevestigd nabij Gent, u graag verder. Als asbestdeskundige erkend door OVAM hebben ze reeds dikwijls bewezen dat ze goed zijn in hun vak. U rekent bij hen op de beste service en een zeer hoge veiligheid. Ze hebben een zeer uitgebreid plan voor sloopopvolging dat geen ruimte voor ongelukken overlaat. Eerst maken ze de asbestinventaris op. Daarna wordt het gebouw in stappen gesloopt en analyseren ze het asbest. Hierna gaan ze over tot het verwijderen van het asbest. Dit doen ze op een manier die geen gezondheidsrisico’s voor hun werkers of omstaanders inhoudt. U kunt hen dus met een gerust hart inschakelen.

Neem snel contact met hen op

Heeft u interesse in een van de diensten van deze expert in asbest nabij Gent? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen. Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u binnen de 48 uur antwoord. Het verwijderen van uw asbest of aanmaken van uw asbestattest kan dus zeer snel gaan.