Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kom snel een outdoor speeltuin bestellen

Er is niets beter dan een klassieke outdoor speeltuin voor uw kinderen bestellen bij Dadiplay. Dit ervaren bedrijf uit Deinze, nabij Gent, is gespecialiseerd in allerlei speeltoestellen. Ze voorzien dan ook al vele jaren speeltuinen van topkwaliteit voor u en uw kinderen. Door de robuuste materialen blijven ze lang goed en zijn ze ideaal voor openbare ruimtes, zoals scholen en speelpleinen.

Welke speeltuinen kan u kiezen?

Eenmaal u de juiste valondergrond heeft gekozen bij Dadiplay, is het tijd om een outdoor speeltuin te bestellen. Als u nog niet zeker bent welk toestel het best zou passen bij de ruimte die u heeft, helpen ze u zeker verder. Al het advies en de begeleiding die ze aanbieden is nu eenmaal volledig gratis. U kan daarnaast ook kiezen om de outdoor speeltuin die u bij hen kan bestellen, zelf te plaatsen of deze door hen te laten installeren. Ze hebben speeltoestellen zoals schommels, veerwippen, en kabelbanen ter beschikkingen. Ook de meer klassieke speeltuinen vindt u bij hen terug. Zo maakt u van uw horeca, school of speelplaats opnieuw een aangename plek voor kinderen van alle leeftijden. Deze toestellen helpen ook bij de ontwikkeling van de kinderen. Ze kunnen zich gemakkelijk ontwikkelen op een veilige manier. Als u kiest voor één van de klassieke toestellen, heeft u bovendien nog verschillende opties wat betreft het materiaal. Zo zijn er HDPE of HPL platen, maar ook gegalvaniseerd staal en inox. Een andere, zeer bekende keuze is Robinia hout. Welk materiaal u ook kiest, alle toestellen zijn geproduceerd conform de geldende normen. U krijgt er bij Dadiplay eveneens een uitgebreide garantie bij.

Ontdek alle speeltuinen

De klassieke speeltuinen zijn slechts één van de vele soorten toestellen die deze experten aanbieden in Deinze, regio Gent. Ga daarom zeker eens langs en ontdek nog veel meer speeltuinen. U kan hen eveneens telefonisch bereiken of een e-mail sturen als u toch nog met vragen zou zitten. Ze helpen u zeker snel en met veel plezier verder.

https://www.dadiplay.be/