Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kantoorprinter laten installeren

Heeft uw bedrijf dringend een nieuwe kantoorprinter nodig? Schakel Gevacom in voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van de printer. Zij bieden de gepaste oplossing voor problemen met uw kantoorprinter. Een multifunctionele printer zorgt ervoor dat u papier kunt kopiëren, scannen en faxen. Enorm handig voor een druk kantoor en om documenten naar andere vestigingen of klanten te kunnen versturen.

De installatie

Als IT-service beschikt Gevacom over de nodige expertise voor de installatie van uw nieuwe kantoorprinter. Het installeren van een printer is niet zo gemakkelijk als u misschien denkt. Bij het installeren van een draadloze kantoorprinter een bedrijfsnetwerk, is het belangrijk om hier de nodige kennis van te hebben. Ook wanneer er meerdere printers tegelijk geïnstalleerd moeten worden, moet u weten waar u mee bezig bent. Gelukkig helpt Gevacom u van begin tot einde met het configureren van uw printer op het netwerk.

Problemen lossen ze snel op

De oorzaken van een foutmelding op uw kantoorprinter zijn vaak complex. Daarom schakelt u het best een professional in om deze herstelling uit te voeren. Voor ze bij Gevacom overgaan tot een herstelling, onderzoeken ze eerst grondig de oorzaak van het probleem. Hun bedrijfsfilosofie is dat ze enkel herstellen waar nodig.

Het nodige onderhoud

Een kantoorprinter wordt meestal heel vaak gebruikt. Daardoor geraken ze vanbinnen vervuild en ontstaan er problemen. De printkwaliteit gaat achteruit en dat wilt u uiteraard vermijden. Om zo’n problemen te vermijden is het belangrijk om uw kantoorprinter regelmatig te laten onderhouden door een professional. Op die manier kunt u de levensduur van uw printer verlengen.

Diensten voor elk merk

Heeft u hulp nodig met uw kantoorprinter of andere IT-toepassingen in uw bedrijf? Op Gevacom kunt u rekenen. De medewerkers kennen de technieken van alle grote merken en staan u dus moeiteloos bij. Bovendien garandeert het bedrijf snelle service. Neem snel contact op met deze experts en ontdek of ze u verder kunnen helpen.

https://gevacom.be/