Builds
Image default
Dienstverlening

Een beschrijvend bodemonderzoek

Heeft u te horen gekregen dat uw bodem verontreinigd is en bent u op zoek naar een firma die u helpt de oorsprong van de verontreiniging van uw grond vast te leggen op papier? Dan bent u bij Santerra N.V. in Boortmeerbeek aan het juiste adres voor een beschrijvend bodemonderzoek. Dit bedrijf is specialist op vlak van verontreinigende zones en brengt de omvang van de verontreiniging in kaart. In dit document vindt u alle risico’s die hieraan vasthangen.

Ontdek de aard en oorsprong van de verontreiniging

Wilt u graag een professioneel bedrijf benaderen dat zich specialiseert in bodemonderzoeken? Zoek dan niet langer. Er zijn verschillende zaken waar dit bedrijf rekening mee houdt tijdens het beschrijvend bodemonderzoek zoals de aard en de omvang. Is uw bodem bijvoorbeeld ernstig vervuild? In de meeste gevallen kan u hier zelf niets aan doen. Veel vervuiling stamt af van het verleden. Dit kan gaan om voormalige benzinestations of gasfabrieken. Er wordt tijdens het onderzoek ook gekeken naar de ouderdom van de grond, en de oorsprong en verspreiding van de verontreiniging. Er zijn verschillende oorzaken voor een vervuilde bodem en aan de hand van verschillende manieren onderzoeken we in welke mate deze vervuild is. Het is belangrijk om beschrijvend bodemonderzoek te laten opmaken voor mogelijke gezondheidseffecten op vervuilde stoffen.

Wacht niet langer en neem contact op

Deze firma heeft jarenlange ervaring en beschikt over de nodige kennis om beschrijvende bodemonderzoeken op te maken. Contacteer deze firma en vraag vandaag nog een bodemonderzoek aan om te weten te komen of uw bodem verontreinigd is. Door verschillende analyses voeren wij een volledig en eerlijk onderzoek uit en vertellen wij u exact waar het op neer komt. Schakel onze hulp in en ontdek de conditie van het betreffende stuk grond. U contacteert hen eenvoudig door hen te bellen of hen te e-mailen. Daarnaast kan u ook een bericht nalaten door het contactformulier in te vullen.

https://www.santerra.be/