Builds
Image default
Woning en Tuin

De beste ecologische bodembedekker vindt u hier

Bent u het continu wieden van onkruid ook zo beu? Bent u op zoek naar een manier om uw tuin netjes te onderhouden zonder dagelijks uren in de tuin te moeten ploeteren? Dan is de ecologische bodembedekker van Stropellets.be de ideale oplossing! Deze kleine pellets vormen een ondoordringbare laag bovenop de aarde, waardoor zaadjes die u niet geplant heeft, zoals die van onkruid, zich niet kunnen wortelen. De bodembedekker van deze expert heeft nog heel wat andere voordelen. Bent u benieuwd welke deze zijn? Lees dan snel voort!

Veel meer dan enkel onkruidwerend

Dankzij de ecologische bodembedekker van deze expert, geniet u van een nette tuin, bloemperk of moestuin. De pellets houden tot wel vier keer hun eigen gewicht in water vast, wat wilt zeggen dat u veel minder moet sproeien voor een gezonde, natte bodem waarin uw planten floreren. Daarbovenop verdampt het water uit de ondergrond heel wat minder snel, een groot voordeel tijdens droge dagen of hete zomers. Daarnaast houdt de hoogwaardige ecologische bodembedekker ook meteen insecten en slakken weg van uw planten. Deze kleine beestjes kunnen namelijk niet vooruit op deze ondergrond en kunnen dus geen eetfestijn maken van uw planten. En dat allemaal zonder pesticiden of herbiciden te moeten gebruiken! Wanneer de levensduur van de pellets voorbij is, kan u ze bovendien duurzaam verwerken. Maar geen zorgen! De bodembedekker gaat twaalf tot achttien maanden mee. U hoeft dit dus helemaal niet vaak te onderhouden.

Ontdek het gemak van een zelfonderhoudende tuin

De ecologische bodembedekker heeft dus veel voordelen. U kan hem gebruiken in een moestuin, rond een boom, in een plantenperk enzovoort. U kan dit onmisbare hulpmiddel eenvoudig bestellen in de webshop van deze expert. Zolang de pellets droog en redelijk donker bewaard worden, blijven ze bovendien eeuwig goed. Let wel op dat ze zeker niet nat worden, want dan zijn ze niet meer bruikbaar. Leg vandaag nog uw voorraad aan, u zal er geen spijt van hebben!

https://stropellets.be/nl/welkom/