Builds
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bekijk de lockers die te koop staan bij deze experten

Eurobox Continental staat al 25 jaar lang bekend om hun kwaliteitsvolle metalen lockers en kluizen die ze te koop aanbieden. Ze bieden deze aan voor bedrijven in allerlei sectoren. Daarnaast zijn ook scholen en andere instellingen, zoals zorgcentra, gebaat bij een locker van deze onderneming. Ze zijn gevestigd in Wijnegem, maar komen met veel plezier bij u langs om de kluizen te plaatsen.

Welke kleur past bij uw stijl?

Wanneer u metalen lockers gaat kopen, is het natuurlijk essentieel dat u een idee heeft van het formaat dat u juist nodig heeft. De verschillende opties vindt u alvast op hun uitgebreide website eurobox.be. Een andere keuze die u zal moeten maken, is de kleur van de kluizen. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat u een kleur kiest die bij de rest van uw interieur past. Houdt u bijvoorbeeld van een felle kleur, zoals rood of oranje? Of zoekt u eerder een serene kleur voor in uw kantoor, school of andere instelling? Deze specialisten hebben alles in de aanbieding van een zacht grijs tot een kleurrijk groen. In hun winkel te Wijnegem kan u alvast enkele lockers zien die te koop staan. Wilt u echter een kluis op maat laten maken, omdat u een unieke kleur of maat wilt? Dan bespreekt u het best eerst de opties met deskundige medewerkers van Eurobox Continental. Ze adviseren u over alle opties en wijzen u in de juiste richting.

Maak uw wensen kenbaar bij de lockerspecialisten

Wat u ook wenst, deze experten kunnen u vast en zeker verder helpen. Neem daarom telefonisch contact met hen op om uw wensen kenbaar te maken of ga bij hen langs om de metalen lockers die te koop staan te bewonderen. Voor een offerte kan u ook altijd een e-mail sturen. Ze berekenen dan hoeveel de lockers juist zouden kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.