Builds
Image default
Dienstverlening

Verhuur van licht en geluid regelt u via dit bedrijf

De verhuur van professionele installaties voor licht en geluid, dat is een taak voor een expert. In regio Turnhout kunt u hiervoor aankloppen bij Pro Industries. Dit bedrijf uit Oud-Turnhout specialiseert zich namelijk in de technische ondersteuning van allerlei soorten events met hun licht- en geluidsinstallaties. Zowel bedrijven als particulieren kunnen beroep doen op de expertise van dit bedrijf met betrekking tot de verhuur van licht en geluid. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het event dat binnenkort op uw planning staat? Lees dan zeker verder!

Ontdek de opties voor verhuur

Omdat Pro Industries al heel wat jaren ervaring heeft met de verhuur van installaties voor licht en geluid, kunt u hier altijd rekenen op een gepaste oplossing. Ongeacht of u op zoek bent naar een geluidsinstallatie voor uw buurtfeest of naar een installaties voor een professioneel festival. Misschien heeft u wel nood aan een projector en microfoonset voor uw zakelijke presentatie? Het zijn slechts enkele toepassingen waarvoor u terecht kunt bij Pro Industries nabij Turnhout. Het bedrijf biedt namelijk een zeer ruim assortiment aan voor zowel bedrijven als particulieren. Bovendien adviseren de behulpzame medewerkers u graag zodat u de juiste installatie huurt die voldoet aan uw wensen.

Mogelijkheden voor verhuur en verkoop

Naast de verhuur van geluid en licht, specialiseert Pro Industries uit Oud-Turnhout zich ook in de verkoop van technische installaties voor events. Als u regelmatig events organiseert is het namelijk voordeliger om deze zelf aan te kopen in plaats van deze steeds te huren. Ook hierbij helpt het bedrijf u uitstekend uit de brand. Ontdek meer over de mogelijkheden voor licht en geluid voor uw feest of evenement door naar de site te surfen. Hier vindt u het ruime assortiment en de contactgegevens van het bedrijf. Zo kunt u om meer informatie vragen of om een offerte.

https://www.proindustries.be/home/

Gerelateerde artikelen

Professionele hulp op het gebied van verzekeringen in de buurt van Zedelgem

Bij de aangifte van inkomstenbelasting is er ook controle op de data in de cloud

How To Roestvrij staal Gemakkelijk Pools .